Proiect: Pedepse mai mari pentru faptele de corupție comise în timpul stării de urgență

Proiect de lege coruptie
Proiect de lege coruptie

Un deputat USR de Bihor a depus un proiect de lege care propune creșterea pedepselor pentru faptele de corupție comise pe perioada unei stării de urgență, informează realitateadinjustitie.net. 

Citește și

Articol partener

PLAYTECH.RO

Cele două zodii trecute de 40 de ani care își găsesc marea dragoste. Fericirea vine pentru ei din octombrie

Articol partener

TABUHIGHLIFE.RO

Ciara, însărcinată pentru a patra oară, la 37 de ani

Articol partener

BZI.RO

Două mașini de Poliție sunt implicate într-un accident rutier. Una a ajuns în șanț

Articol partener

LUMEAPOLITICA.RO

Hrană mai ieftină pentru români! Lista alimentelor cu preț plafonat ar putea fi extinsă | Anunțul premierului Marcel Ciolacu

Articol partener

PUTEREA.RO

Șeful medicilor din Dolj, Tudorel Ciurea, cere „taxă de protecție” pentru sediu și…restaurant

Actual

Marcel Ciolacu anunță impozitarea suplimentară a pensiilor speciale cu 10%
Marcel Ciolacu anunță impozitarea suplimentară a pensiilor speciale cu 10%
Marcel Ciolacu anunță impozitarea suplimentară a pensiilor speciale cu 10%. În total, taxarea va fi de 20%, plafon agreat cu Comisia Europeană.

EXPLOZII Crevedia. Unul dintre răniţi, adus în ţară după tratamentul în Germania
EXPLOZII Crevedia. Unul dintre răniţi, adus în ţară după tratamentul din Germania
Unul dintre angajaţii staţiei GPL de la Crevedia unde a avut loc explozia în luna august, de origine din Nepal, a fost adus în ţară din Germania cu ajutorul unei aeronave a Forţelor Aeriene Române.

Peste jumătate dintre liceeni și studenți susțin că au trecut prin cel puţin o formă de abuz sexual în școli
Șoc în învățământ: Peste jumătate dintre liceeni și studenți susțin că au trecut prin cel puţin o formă de abuz sexual în școli
Un studiu alarmant dezvăluie că 55% dintre elevii şi studenţii chestionaţi au fost victime ale abuzului sexual în sistemul de învăţământ din România. Potrivit cercetării, această situație a fost întâlnită fie în liceu, fie în facultate, iar dintre acești tineri, 41% erau minori la momentul abuzului.

Mirela Furtună, avere uriașă pe lângă baronul PSD de Tulcea - Profitul firmei controversatei deputate
Mirela Furtună, avere uriașă pe lângă baronul PSD de Tulcea - Profitul firmei controversatei deputate
Mii de euro au fost făcuți de parlamentarul Mirela Furtună, în doar 6 ani și jumătate în scaunul de ales din Palatul Parlamentului. Mirela Furtună a cunoscut ascensiunea în anul 2009 când a ajuns consiliera președintelui Consiliului Județean Tulcea Horia Teodorescu. De atunci, toată cariera acesteia se învârte în jurul baronului. După doar un an în funcția de consilier parlamentar, aceasta ajunge expert parlamentar la Grupul PSD din Camera Deputaților, de unde a primit salariu până în 2016. Între 2014 și 2016, apropiata lui Teodorescu a fost expert de comunicare la Asociația pentru Dezvoltare Intercomunitară Delta Dunării, de unde a încasat un salariu de peste 4 mii de lei lunar, în paralel cu salariul de 2.600 de lei de la Camera Deputaților.

Ultimele stiri

Umbrărescu are „trecere” la politicieni. Foto/Arhivă
CULISELE STATULUI PARALEL. Cum a ajuns Dorinel Umbrărescu regele asfaltului în doar 20 de ani. Averea colosală strânsă din contracte cu statul
O domnie de douăzeci de ani continuă și astăzi, chiar dacă regele despre care vorbim ar putea fi responsabil pentru moartea a cel puțin patru oameni! Nu discutăm, însă, despre vreun împărat dintr-o țară îndepărtată, ci despre Dorinel Umbrărescu, cel supranumit regele asfaltului! A căpătat această poreclă grație contractelor uriașe pe care le-a obținut cu statul în ultimele două decenii. Nu ar fi avut, însă, parte de ele, dacă nu se bucura și de sprijinul unor nume grele din politică. 

Acum poți să afli dacă „băieții cu ochi albaștri” ți-au făcut dosar Foto: Facebook/ Consiliul Național pentru Studierea Arhivelor Securității
Ai fost filat de securitate în trecut? Cum poți să afli dacă „băieții cu ochi albaștri” ți-au făcut dosar și cum poți să îl citești
Consiliul Național pentru Studierea Arhivelor Securității (CNSAS) informează pe pagina sa de Facebook că pune la dispoziția cetățenilor români sau cetățenilor statelor membre UE sau NATO posibilele dosare deschise de Securitatea comunistă între anii 1945 – 1989.

Alimentele care nu expiră niciodată
12 alimente care nu expiră niciodată. Pot fi ținute în cămară cu anii
Despre alimentele perisabile care trebuie consumate cât mai repede, pentru a evita intoxicațiile, am tot auzit și citit. Însă există și alimente care nu expire niciodată și pe care le poți ține în cămară fără să-ți faci griji că se vor strica sau că se vor înțepeni. Iată care sunt acestea:

Care este obsesia fiecărei persoane, în funcție de zodie
Care este obsesia fiecărei persoane, în funcție de zodie. Horoscopul ideilor fixe
Fiecare zodie are trăsături specifice care dezvăluie multe despre temperamentul și comportamentul unei persoane. În această analiză astrologică ne vom concentra asupra obsesiilor - acele idei fixe care ne încăpățânam să le urmărim indiferent de costuri sau consecințe.

Justiţie

STOICA & Asociații are o nouă structură executivă
Comunicat de presă: STOICA & Asociații are o nouă structură executivă
Dezvoltarea constantă a practicii din zona avocaturii de afaceri, diversificarea portofoliului de clienți precum și creșterea echipei de avocați au determinat flexibilizarea conducerii executive a societății de avocați STOICA & Asociații.

Cultura de canabis din lanul de porumb. Foto/Poliția
Românii, niște „agricultori” descurcăreți: canabisul din lanul de porumb
Inventivitatea dealerilor de halucinogene pare să fie fără margini. Ca să nu fie prinși la drumul mare, niște „agricultori” au găsit de cuviință să cultive canabis într-o seră amplasată în mijlocul unui lan de porumb.

Foto/Arhivă/Inquam
Doi primari „descurcăreți”. Au obținut fonduri de la Ministerul Dezvoltării cu acte contrafăcute
Primarii a două comune din județul Bihor sunt cercetaţi penal după ce ar fi obţinut fonduri de la Ministerul Dezvoltării pe baza unor documente contrafăcute, pentru proiecte de alimentare cu apă, respectiv îmbunătăţire a drumurilor.

 Pe Horia Tiseanu l-a salvat prescripția. Foto/FB
Primarul din Câmpina scapă de pedeapsă. Pe Horia Tiseanu l-a salvat prescripția
Prescripția a mai salvat încă un politician. Primarul din Câmpina, Horia Tiseanu, a fost scăpat de pedeapsă în dosarul de trafic de influență şi abuz în serviciu.Vezi emisiunile Realitatea Plus