Oficial PMP, către Viorica Dăncilă: Ce reparație morală când ai dat drumul pe străzi la infractori?

Monday, 19 August 2019, 09:39 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Un oficial al Partidului Mișcarea Populară a comentat în termeni duri intenția premierului Viorica Dăncilă, de a da o Ordonanță de Urgență privind înăsprire pedepselor

Ioana Constantin, secretarul general adjunct al PMP, este de părere că măsurile privind înăsprirea pedepselor pentru criminali și violatori, pe care premierul Viorica Dăncilă a anunțat că le va adopta prin OUG, sunt inutile după ce au fost eliberați mii de infractori.

„Ce reparație morală când ai dat drumul pe străzi la mii de infractori? Exact aceștia despre care vorbește, care au comis tâlhării, care au comis violuri, care au comis crime.

Mai este încă ceva: avem zeci de mii de dosare, cu condamnați, când nu știm cine sunt acei oameni. Ele n-au fost soluționate, sunt uitate prin dosare.

Nu mai spun de faptul că avem mii de oameni condamnați, pentru violuri, tâlhării, crime, care nu au ajuns niciodată, nicio zi la pușcărie. Despre ce vorbește? Ok, și noi am zis că trebuie închisoare pe viață.

Așa am propus și de la PMP, dar problema mea e că trebuie să ai niște măsuri susținute, coerente, nu întâi dai drumul la toți infractorii pe stradă, iar apoi vii să dai OUG”, a spus Ioana Constantin într-o intervenție la B1 TV.Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ