Ludovic Orban: ”Ne facem de râs cu Rovana Plumb și Dan Nica”

Monday, 12 August 2019, 16:13 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Ludovic Orban a comentat, luni, într-o conferință de presă, nominalizarea Rovanei Plumb și a lui Dan Nica pentru a ocupa funcția de comisar european din partea României, la Bruxelles.

"Ne facem de râs cu astfel de propuneri. Astfel de propuneri nu au șansa să treacă de Parlamentul European, riscă să facă România de râs și ne vor pune în situația ca România să nu poată să obțină un portofoliu important datorită vulnerabilității și slăbiciunii acestor propuneri.

Atât Rovana Plumb, cât și Dan Nica au probleme de integritate foarte grave. De asemenea, au probleme legate de profesionalismul și seriozitatea în activitatea publică.

De asemenea, domnul Nica s-a aflat în situația de cerere de urmărire penală în dosarul Microsoft. Este ceasul al 12-lea și nu vreau să ajungem în situația ca fie președintele Comisiei Europene să respingă aceste propuneri, fie să ajungem în situația ca, în Parlamentul European, acești candidați sau unul dintre acești candidați să fie în situația de a nu fi votați de Parlamentul European", a spus Ludovic Orban.

Premierul Viorica Dăncilă a trimis la Bruxelles o scrisoare cu propunerile României pentru funcția de comisar european, acestea fiind Rovana Plumb și Dan Nica.


Citeste totul despre:


Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ