Coronavirus - România: 703776 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Liderii PSD în frunte cu Viorica Dăncilă s-au ascuns de protestatari după CEx

Monday, 29 July 2019, 23:14 Sursă: REALITATEA.NET

Comitetul Executiv Național al Partidului Social Democrat s-a reunit luni seara la sediul din Băneasa.

Acolo au venit şi câțiva protestatari cu un banner pe care au scris: "Voi le-aţi ucis!!!".

Manifestanții au încercat să blocheze ieșirea din curtea sediului PSD din Băneasa a mașinii în care era primarul de la București - Gabriela Firea strigând: ”Dormiți bine?”, „Puneți-vă în locul părinților”.

După huiduielile primite de Gabriela Firea, liderii PSD nu s-au încumetat să iasă prin fața protestatarilor astfel că mulți dintre social democrați au ieșit pe undeva, prin spate, inclusiv premierul Viorica Dăncilă, fără a face vreo declarație.

Chiar dacă s-a ascuns la plecare, Viorica Dăncilă nu a scăpat de atacul protestatarilor, care i-au strigat la sosirea ei la Cex: „E în siguranţă fiul dumneavoastră la Curtea de Conturi?”.

Se pare că ședința de urgență a conducerii PSD s-a organizat după ce premierul a anunțat amânarea congresului și dorința de a demara un referendum pentru înăsprirea pedepselor pentru infracțiunile de omor, viol și pedofilie, ca urmare a cutremurătorului eveniment de la Caracal.

Sigura informație confirmată de la Cex este aceea că PSD a decis să organizeze congresul pe data de 24 august.

Surse social democrate au declarat pentru HotNews.ro că Viorica Dăncilă le-ar fi reproșat liderilor PSD că au lăsat-o singură și nu au reacționat public în cazul tragediei de la Caracal.

Totodată, președintele PSD le-ar fi reproșat colegilor că au lăsat-o singură și că nu a intervenit public niciun social-democrat în scandalul de la Caracal."Simt că nu suntem o echipă", le-ar fi spus Dăncilă.

Premierul ar fi spus că USR-ul a gestionat foarte bine politic situația și că a speculat momentul ieșind cu declarați la finalul ședinței comisiei de Apărare din Parlament în timp ce PSD nu a avut nicio reacție, mai notează sursa citată.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL