Incendiu uriaș în Buzău UPDATE | Fum înecăcios deasupra oraşului, autorităţile au avertizat oamenii

Tuesday, 13 August 2019, 20:10 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Incendiu violent la o societate comercială din Buzău. 

Potrivit primelor date furnizate de reprezentanții ISU Buzău, incendiul a cuprins hala unei societăți comerciale situate pe strada Transilvaniei, unde ar fi depozitată o cantitate importantă de materiale combustibile, a scris realitateadebuzau.net.

La fața locului au intervenit mai multe echipaje de pompieri cu autospeciale de stingere incendii cu apă și spumă, situația fiind într-o continuă dinamică.

---------------------------

UPDATE Autoritățile au blocat accesul în zona cartierului Simileasca din cauza fumului înecăcios care riscă să se întindă în tot orașul, a scris realitateadebuzau.net.

Momentul izbucnirii focului a fost surprins de către un muncitor, care a sunat imediat la 112 pentru a anunța evenimentul.

ISU Buzău a capacitat toate echipajele de care dispunea la nivel de județ, apelând și la firme private. Mai mult decât atât, ISU a chemat în sprijin pompieri din județele vecine, primii care au răspuns fiind cei de la Ialomița.

Autospecialele RER și Urbis îi alimentează în permanență cu apă pe pompieri. Două dintre mașinile celor două societăți, care aduceau apă de la Marghiloman, s-au ciocnit în Broșteni, după ce șoferul de la RER nu a păstrat distanța față de autospeciala Urbis.

Incendiul s-a manifestat violent timp de mai multe ore . Buzoienii au fost sfatuiti prin mesaje de urgenta să țină închise ferestrele locuințelor și să evite zona de nord a orașului.


Citeste totul despre:


Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri