Coronavirus - România: 209648 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Halloween în România. Unde te poţi distra

Friday, 30 October 2015, 11:38 Sursă: REALITATEA.NET

Nu stim in alti ani cum a fost, dar in 2015 Halloween în România inseamna distractie pentru toate gusturile si varstele!

Bucuresti

La Casa Presei Libere, pe 30 octombrie, intre orele 21:30 si 05:00 va avea loc petrecerea Halloween Masquerade Ball. Organizatorii s-au pregatit cu un DJ pe masura evenimentului, cu sesiuni de body painting, jazz, gold disco, performance art si multe alte surprize.


Daca ai chef de dans si ti-ai pregatit o costumatie pe masura, te-ar putea tenta Halloween Party din Club Maya, Calea Mosilor. Intrarea este libera, consumul nu este impus, nici rezervarea. Singura conditie obligatorie este... costumatia!

Stars Halloween este o petrecere de Halloween gandita pentru persoanele cu copii. Va avea loc pe 30 octombrie, intre orele 18:00-22:00 in Joy Club, iar invitati speciali sunt finalistii de la Romanii au talent - Magicianul copiilor, Robert Tudor, si Vrajitoarea baloanelor de sapun, Claudia Stroe.

Tot pentru copii si parinti este si petrecerea Halloween Kids Fiesta, care va avea loc pe 30 octombrie intre orele 16:00 - 20:00 la Pikaso Kids Fiesta, strada Mihai Eminescu la nr.188 in incinta One88. Organizatorii se lauda cu personaje din poveste, surprize magice si mancarica buna pentru pofticiosi.

Mai multe pe Divahair.ro. 


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL