Gigi Becali vrea să se mute din țară. Care este motivul?

Thursday, 26 December 2019, 14:16 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

Gigi Becali se teme de DNA și intenționează să fugă în Grecia. În seara de Crăciun, latifundiarul din Pipera a anunțat că are de gând să părăsească România, de teamă să nu ajungă din nou în spatele gratiilor. 

La propunerea familiei, finanțatorul FCSB spune că se gândește să plece În Grecia, pentru că acolo legile nu sunt atât de aspre și ar putea scăpa ușor de închisoare.

Becali mărturisește chiar și că a mers să se intereseze de modul în care poate obține cetățenia.

Potrivit procurorilor DNA, Gigi Becali si nepotul sau, Vasile Geambazi, au fost puși sub acuzare pentru spălare de bani într-un dosar ce vizează o afacere imobiliară cu un teren supraevaluat. 

„Am avut niște probleme și văd că încă le am, mi-a zis și familia, hai să ne mutăm din țara asta! Păi, dacă nu pot să-mi protejez familia... M-am dus în Grecia, m-am interesat, o să-mi iau cetățenie. Și eu, și toată familia! [...]Eu am făcut pușcărie și nu mai vreau să fac! Adică să am nepoți și eu să stau la pușcărie că vrea un procuror! E prejudiciu? Bine, mă, plătesc prejudiciu și fac pușcărie în Grecia! În Grecia se pune o brățară, nu faci pușcărie! Acolo faci pușcărie doar dacă dai în cap, omori.” a spus Becali la România TV.Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2019-12-26 14:41:20
Costel

Ăsta s-a săturat de atăta bine.

2019-12-27 06:00:55
Buzoianu

Becalitul nu pleaca, doar se infoieste ca si curcanul. Ptr. unul ca el , de teapa lui aici este raiul pe pamant. Si apoi exista legi ca nici in Madagascar de pleaca , va fi adus si de acolo si el stie asta. Cati bani ar avea el, pe acolo se pierd repede, pe cand aici inca tin smecheriile. Ca multi bogatani ar fi plecat de era asa usor. Acolo ei se "topesc" repede. Numai un muncitor poate ramane pe acolo, un doctor, etc. nicidecum un Becali, Adrian Nastase, Dragnea, Hrebenciuc, etc. ,astea ce s-au trezit peste noapte multimiliardari.

Alte articole din: Ultimele Stiri