Florin Cîțu o interoghează pe Gabriela Firea: ”Cum este diferit Ilfov față de Dâmbovița?”

Tuesday, 20 August 2019, 11:57, Sursă: REALITATEA.NET

Florin Cîțu consideră descriminatorie o eventuală taxă pentru autoturismele care nu sunt înmatriculate în București și Ilfov și îi transmite primarului general să prezinte soluții reale pentru traficul din Capitală

Senatorul PNL - Florin Cîțu atacă în termeni duri intenția primarului general al Capitalei, de a introduce o taxă de intrare pentru mașinile care nu sunt înmatriculate în București și în județul Ilfov și o întreabă pe Gabriela Firea cum este diferit Ilfovul de Dâmbovița.

”Firea Faliment ne sorcovește!

Primarul Faliment al Bucureștiului nu se lasă și continuă cu taxa sa neconstitutionala si de-a dreptul idioata.

Am vazut propunea si acum este foarte clar pentru toata lumea ca este doar o taxa care strange bani de campanie pentru Firea Faliment si nu are nicio legatura cu fluidizarea traficului in Bucuresti sau reducerea poluarii.

Intrebare pentru Firea Faliment: Cum este diferit Ilfov fata de Dambovita, Giurgiu, sau chiar Prahova?

Cum ar fi doamna Faliment daca toate primariile din Romania ar introduce o taxa doar pentru domnia voasta? Vi s-ar parea discriminatorie?

Acum serios, chiar nu v-ati saturat dragi romani sa avem doua romanii? Taxe discriminatorii, pensii speciale, scutiri de taxe pentru unii, transport gratuit pentru altii etc..

Ajunge doamna Faliment!

Romanii platesc prea multe taxe. Si cu toate acestea Bucurestiul este praf in regimul socialist Firea. Strazile sunt ca in evul mediu, transport in comun cu autocare turcesti, sistemul de termoficare la pamant desi are cea mai mare subventie din tara etc.

Doamna Faliment, prezinta solutii reale pentru Bucuresti, asa cum ai promis in campania din 2016. Daca nu ai, atunci pleaca! Iti aratam noi cum se face”, a scris Florin Cîțu pe Facebook.

Penelistul a dat ca fiind o situație reală faptul că partidul din care face parte va câștiga Primăria Capitalei.

”Bucurestiul este un oras liberal.

Va promit ca vom scoate toate prostiile, ineptiile si inventiile primarului Firea Faliment imediat dupa ce vom castiga primaria- scoatem vouchere, excursii gratuite, taxa Firea etc.

Bucurestiul are nevoie de măsuri serioase si noi le avem. Altfel se sufocă”, a mai spus Florin Cîțu.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ