Fiica lui Dragnea, extrem de afectată de interdicția de a păși pe tărâm american

Wednesday, 11 September 2019, 18:38 Sursă: REALITATEA.NET

Alexandra Maria Dragnea se afla în România pe 5 septembrie, când secretarul de stat american Mike Pompeo a anunțat interdicția de a intra în SUA pentru fostul lider PSD și cei doi copii ai lui, Alexandra și Valentin, au explicat pentru G4media surse din anturajul familiei.

Pe de altă parte, surse politice citate de jurnaliști susțin că interdicția ar avea legătură, pe lângă condamnarea lui Liviu Dragnea în dosarul angajărilor fictive, și cu noul dosar privind vizita făcută de fostul lider PSD în Statele Unite, în 2017. În acest context, și George Maior, ambasador al României în Statele Unite și fost director al SRI, a fost chemat ieri la audieri la DNA, în calitate de martor.

Alexandra Dragnea se mutase în urmă cu puțină vreme în America, acolo unde studia. Spre deosebire de fratele său, Valentin, care a moștenit metehnele tatălui său și iese pe stradă escortat de trupe SAS, Alexandra a stat departe de privirile publice și nu s-a băgat în nicio afacere ”de succes” sau în vreo găselniță cu iz infracțional insuflată de celebrul său părinte.

Fiica fosului șef al Camerei Deputaților a fost mai orientată spre dragoste, de aceea și-a dezvoltat mai mult această latură. La 24 de ani, Alexandra nu vede altceva în fața ochilor decât relația pe care o are cu artistul din Republica Moldova – Alexandru Mațaev, pe care l-a dus și în ograda de poveste a lui Dragnea, de la Alexandria, pentru a filma un videoclip.

Cei doi îndrăgostiți au plecat din România când țara era condusă de Dragnea, încercându-și norocul în Statele Unite ale Americii. Alexandru Mațaev posta frecvent pe Instagram fotografii din zonele frumoase ale Americii și părea foarte mulțumit de alegerea de a părăsi țara noastră, unde nu a avut mare succes pe plan muzical. Din când în când, în fotografiile sale mai bagă capul și Alexandra, fiind mai discretă cu noul său mod de viață, poate și din pricina reputației negative pe care și-a construit-o Liviu Dragnea, încarcerat în momentul de față la Penitenciarul Rahova.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL