Coronavirus - România: 32535 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Fifor către Cîțu: ”Să nu aveți nevoie de un polițist “praf” dacă vă aleargă cineva cu un cuțit”

Wednesday, 21 August 2019, 11:35 Sursă: REALITATEA.NET

Ministrul de Interne - Mihai Fifor îi dă o replică senatorului PNL - Florin Cîțu, după ce parlamentarul a spus că bugetarii sunt privilegiaţii societăţii, majoritatea fiind ”praf la locul de muncă”.

Mihai Fifor i-a trasmis liberalului că speră să nu aibă nevoie de un polițist “praf” dacă îl aleargă cineva cu un cuțit.

”PNL disprețuiește românii care muncesc și îi amenință pentru a nu știu câta oară cu tăieri.

Domnule Cîțu, să sperați să nu aveți nevoie să intervină pentru dumneavoastră un pompier “praf” la incendiu, un medic “praf” la UPU sau un polițist “praf” dacă vă aleargă cineva cu un cuțit la brâu, așa cum s-a întâmplat acum câteva zile la Craiova când un polițist aflat în timpul liber a sărit și l-a imobilizat cu mâinile goale pe agresor.

Ați pus o etichetă pe milioane de oameni care muncesc cinstit și o fac pentru ca societatea asta să funcționeze”, consideră Mihai Fifor.

Ministrul îi cere senatorului să plece acasă sub eticheta de “bugetar praf”.

”V-ați bătut încă o dată joc de români făcând această afirmație. Începeți dumneavoastră domnule Cîțu, senator în Parlamentul României, plătit de la bugetul de stat, și plecați acasă sub eticheta de “bugetar praf”. Pentru că nimeni nu v-a ales să stați acolo pe banii românilor ca să îi disprețuiți, să îi jigniți și să le luați veniturile.

Doar așa, pentru că ați decis dumneavoastră că bugetarii sunt “praf”, a scris Mihai Fifor pe Facebook.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL