Coronavirus - România: 201032 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

E vreo diferenţă între sexul cu prezervativ şi cel fără prezervativ? Află adevărul SURPRINZĂTOR

Saturday, 22 July 2017, 17:56 Sursă: REALITATEA.NET

Cu toate că inițial exista ideea preconcepută conform careia un prezervativ reduce considerabil gradul de plăcere sexuală, cei intervievați au dovedit că miturile se mai dărâmă și părerile se mai schimbă de-a lungul timpului.

Barbatii au declarat ca pot obtine si isi pot mentine erectia fara probleme, purtand prezervativ, in timp ce femeile declara ca nu-si dau bine seama daca lubrifierea e naturala sau prezervativul vine cu o lubrifiere suplimentara si in timpul penetrarii nici nu-si dau seama din ce material e facut prezervativul.

Astfel, specialistii – terapeuti, sexologi si ginecologi – au ajuns cu totii la concluzia ca ideile preconcepute conform carora sexul fara prezervativ ar fi superior din punct de vedere calitativ, tine, mai mult, de o atitudine de macho.

Totusi, evitarea prezervativului ar putea fi atribuita ideii de confort. Dincolo de ceea ce simte, insa, fiecare, ideea cea mai importanta este aceea ca un contact sexual protejat te fereste de multe necazuri, cum ar fi transmiterea bolilor sexuale grave, relatează docrotulcasei.xyz.

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL