Coronavirus - România: 18594 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Daniel Zamfir: Ponta a reușit să fragilizeze coaliția, a reușit să deturneze ALDE și acum este șef

Thursday, 12 September 2019, 21:08 Sursă: REALITATEA.NET

Daniel Zamfir a declarat că Tăriceanu a avut întâlniri pe ascuns cu Ludovic Orban și Raluca Turcan și aruncă vina pe Victor Ponta pentru destrămarea coaliției de guvernare.

”Este halucinant ca un președinte de partid, de o asemenea magnitudine, să anunțe pe Facebook alianță cu un alt partid, să anunțe ieșirea de la guvernare.

Asta a fost prima chestiune. Domnul Ponta a dezmințit, domnul Tăriceanu a retras acel mesaj. După asta, am ajuns la momentul uluitor în care domnul Tăriceanu și-a retras candidatura, brusc. Întreg partidul a fost năucit de această mutare. Pe lângă asta, am avut și două evenimente foarte netransparente alianța cu Ponta și anunțarea candidaturii lui Mircea Diaconu. Toate astea în numai o săptămână.

În acest moment, ALDE se desprinde de o guvernare pentru care ți-ai asumat niște măsuri, este și meritul tău. Te rupi de Guvernul în care ai lucrat și am întrebat și eu public și în partid: cu ce sunt mai frecventabili Ponta și Tudose. Te desprinzi de PSD-ul original, așa cum este este PSD-ul pe care îl știm de atâta timp, să te agăți de colacul Pro România?

Pe domnul Tăriceanu îl știam un om echilibrat, un om care cântărește mult înainte de luarea unei decizii, dar acum uitați-vă că în numai o lună s-au întâmplat atâtea: te desparți de partener, te logodești cu Ponta și te întâlnești pe ascuns cu Orban și Turcan.

Tăriceanu este acum într-un avion cu copilotul Ponta, dar el este piratul care a deturnat avionul. Principalul câștigător al întregului scandal este Victor Ponta. El a reușit să fragilizeze coaliția de guvernare, a reușit să deturneze ALDE și acum el este stăpân.

Acum văd că doamna Dăncilă ne-a propus alianță pentru alegerile locale și parlamentare, ori domnul Tăriceanu nu ne-a spus asta. Acum spune că nu are încredere în Dăncilă, dar ai încredere în Ponta?

Senatorul Daniel Zamfir, cât va sta în ALDE va face tot ceea ce depinde de el să nu se realizeze alianța cu Victor Ponta și trebuie să încercăm să salvăm partidul”, a declarat Daniel Zamfir, la Antena 3.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL