Daniel Zamfir, revoltat: ”ALDE a divorțat de PSD, s-a logodit cu Ponta și flirtează cu Orban”

Tuesday, 10 September 2019, 23:31 Sursă: REALITATEA.NET

Daniel Zamfir a declarat, la TVR, că mulți dintre colegii săi sunt convinși de faptul că se va face fuziunea cu Pro România, deși pe ei nu i-a anunțat nimeni despre o astfel de decizie.

Senatorul este de părere că ALDE a înregistrat un record trist, de a fi distrus într-o lună de zile.

„Noi, cei din ALDE, avem convingerea că deja s-a bătut palma pe fuziunea cu partidul lui Victor Ponta. Pe noi nu ne-a anunțat nimeni despre decizia asta. Domnul Tăriceanu a postat pe Facebook, pe data de 7 august, domnia sa la masă cu Victor Ponta și domnul Mocioalcă de la PRO Romania, în care anunța că gata, începând cu sesiunea aceasta o să avem grupuri comune și vom face o alianță politică cu PRO Romania.

După patru zile a chemat câțiva vicepreședinți și a început să discute care să fie numele viitorului partid. Deci fuziunea este pecetluită. Partidul în momentul acesta a început să se trezească. Membri au spus ca dacă partidul cade în brațele lui Ponta, partidul este mort din secunda asta.

În momentul acesta Călin Popescu-Tăriceanu este de neoprit. L-am întrebat de ce este mai frecventabil Victor Ponta decât Dăncilă și Teodorovici, dar nu ne-a răspuns. Este un record trist, să distrugi un partid într-o lună de zile, pentru că acum ALDE este în situația în care a divorțat de PSD, s-a logodit cu Ponta și flirtează cu Orban”, a declarat Daniel Zamfir.


Citeste totul despre:


Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ