Coronavirus - România: 2109 de cazuri confirmate

Cumpănașu depune plângere memoriu față de toate instituțiile implicate în "asasinarea" Alexandrei

Sunday, 28 July 2019, 23:12 Sursă: REALITATEA.NET

Alexandru Cumpănașu, preşedinte al Coaliţiei Naţionale pentru Modernizarea României și unchiul fetei ucise la Caracal, a anunțat, duminică seara, pe Facebook, faptul că luni va depune o plângere la parchetul General.

”Așa cum am promis de vineri, mâine la ora 12.00, voi fi prezent la Parchetul General pentru a depune plângerea memoriu față de toate instituțiile implicate în "asasinarea" nepoatei mele și un copil al acestei țări. NU MĂ LAS PÂNĂ CÂND NU CAD TOATE CAPETELE și nu intră în pușcărie cei vinovați. Nu mă voi lăsa!!!!!! Alexandra nu a murit degeaba. Trebuie să dăm exemple pentru un sistem infect și un #statesuat”, a anunțat Alexandru Cumpănașu.

Unchiul Alexandrei a declarat în nenumărate rânduri că nu se lasă până nu se face dreptate în cazul nepoatei sale și până nu se curăță sistemul de corupți și incompetenți.

Acesta are și o solicitare către Președinte, în CSAT, de a-l demite pe șeful STS și face în continuare demersuri să plătescă toți cei vinovați de moartea Alexandrei, prin nepăsare.

„CNMR cere demiterea de urgență a șefului STS și efectuarea unui audit independent și o cercetare penală la nivelui STS. Neclaritățile, bâlbâielile, lipsa de profesionalism în salvarea vieții tinerei ucisă la Caracal, determină CNMR și persoane publice să solicite demiterea tuturor celor responsabili de acest caz.

Așadar, îi cerem Președintelui Iohannis în calitate de Președinte CSAT, Prim-Ministrului României în calitate de Vicepreședinte CSAT, demiterea urgentă a șefului STS și verificarea în întregime prin audit extern a modului în care au funcționat STS și 112 în ultimii 3 ani”, transmite Coaliția Națională pentru Modernizarea României, într-un comunicat de presă.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL