Coronavirus - România: 706475 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Alexandru Cumpănașu face alte dezvăluiri: ”Dincă are rețele de trafic de minore în Italia și UK!”

Thursday, 01 August 2019, 17:33 Sursă: REALITATEA.NET

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, dezvăluie că Gheorghe Dincă, bărbatul din Caracal care a recunoscut comiterea a două crime, face parte dintr-un clan care acționează în Italia și UK. Acesta a postat pe Facebook și o fotografie în care apare un presupus complice al inculpatului Gheorghe Dincă.

”Dragi români, NU mai am nici un dubiu: Monstrul care a luat-o pe Alexandra este PROTEJATTT. NU este un singuratic psihopat. Este parte din rețele de trafic de minore!!!!.

Are complici în mai multe țări europene. Și multă protecție din România. Vă rog, ajutați-mă să punem presiune pe toate instituțiile să o găsească!!! VĂ ROG.

ITALIA, MAREA BRITANIE SUNT DOAR 2 ȚĂRI unde monstrul împreună cu posibil familia lui a răpit și trimis fete sărace. MOR CU EI DE GÂT. Trimiteți, vă rog, mesaje către toate instituțiile și persoanele din România care pot face dreptate.

#112vreausatraiesc. Pun aici o poză a unui complice dovedit al acestuia cu orice risc pentru că anchetatorii nu acționează transparent. Dacă știți info despre acest individ vă rog dați-ne info!!!!!!”, a scris Alexandru Cumpănașu pe Facebook.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL