ALDE, despre procurorul șef european: ”Numirea doamnei Kovesi vine pe alte filiere din afara țării”

Tuesday, 20 August 2019, 15:05, Sursă: REALITATEA.NET

ALDE consideră că în spatele Laurei Codruța Kovesi, candidat pentru funcția de procuror european, sunt filiere din afara țării.

Adaugă părerea ta

Alianța Liberalilor și Democraților a afirmat, într-o postare pe Facebook, faptul că Dacian Cioloș este o marionetă în mâinile europenilor, făcând referire și la Laura Codruța Kovesi, care ar fi, de asemenea, susținută de filiere din afara țării.

Cei de la ALDE creditează o analiză făcută de Politico, în care se creionează ipoteza potrivit căreia Cioloş şi Koveși sunt ”parte a planului lui Macron de a cuceri Europa cu ajutorul ţărilor din Est”.

”Până la urmă, interesele cui le apără Dacian Cioloș? Cu siguranță nu pe cele ale României, așa cum arată și analiza #Politico. De fapt, Dacian Cioloș este doar o simplă marionetă în mâinile unor lideri vremelnici ai Europei, cei care l-au susținut și promovat în diverse funcții. El nu este un europarlamentar al României, ci mai degrabă al altor state.

Cât despre doamna Kovesi, lucrurile încep să fie tot mai clare cu privire la cine e în spatele domniei sale. Ardoarea cu care anumite partide susținut numirea doamnei Kovesi vine, de fapt, pe alte filiere din afara țării”, sunt de  părere cei de la ALDE.