Coronavirus - România: 63762 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

10 dintre cele mai MISTERIOASE locuri din lume NEATINSE de OM

Friday, 14 July 2017, 19:03 Sursă: REALITATEA.NET

Acest lucru poate că se datorează tocmai faptului că oamenii nu au acces la ele, locuri care au rămas la fel de la începuturile timpului și până acum.

Iată zece dintre aceste locuri intrigante și uimitoare. Ai vrea să mergi acolo?

Vezi galeria:

1. Lacul din pădure, Rusia

Locația exactă a acestui lac rămâne un mister. Conform unora, el poate fi localizat în regiunea Tyumen a Rusiei. Cum a ajuns să existe atât de adânc în pădure? Nimeni nu știe…

2. Tepui, Venezuela

Cuvântul “Tepui” înseamnă “casa zeilor” în limba poporului indigen din Gran Sabana, unde este situată această locație incredibilă.

3. Cascadele Honokohau, Maui

Acest loc inaccesibil este inundat de verdeață. doar simpla vedere a acestui loc îți dă senzația de frumusețe nemaivăzută, maiestuozitate și mister al naturii. Doar imaginează-ți cum ar fi să călătorești acolo.

4. Pădurea amazoniană

Această pădure uimitoare se întinde pe cuprinsul a nouă țări din America de Sud: Brazilia, Peru, Columbia, Venezuela, Ecuador, Bolivia, Guiana și Guiana Franceză. Este atât de mare încât umanitatea nu poate spera să o exploreze pe toată – sau să știe despre tot ceea ce se ascunde acolo.

5. Gangkhar Puensum, Bhutan

Acesta este cel mai mare munte din lume care nu a fost cucerit de oameni. Este localizat pe teritoriul disputat dintre Bhutan și China și se ridică la 7 570 de metri de la sol.

6. Tsingy de Bemaraha, “pădurea de piatră” din Madagascar

Aceste proiecții pietroase și canioane formate pe o perioadă de milioane de ani predominant sub pământ sub formele unor peșteri uriașe. Pe parcursul anilor, ploile musonice au transportat metru cu metru gresia și straturile groase de sedimente calcaroase creând acest sistem unic cu poduri ce arată misterios, piscuri și chei care pot ajunge și la 120 de metri adâncime.

7. Insulele Kerguelen

Ascunse în partea de sud a Oceanului Indian, aceste insule sunt foarte departe de “casă” lor din Franța. Niciun avion sau turist nu se duce acolo și singura modalitate prin care poți ajunge acolo este cu barca, din Insula Réunion, în apropierea Madagascarului. Ele ar putea foarte bine să fie o parte a Atlantidei din punctul de vedere al lipsei de informații despre aceste insule.

8. Insulele de Piatră, Peru

Pentru civilizația umană modernă, Insulele de Piatră reprezintă o locație exclusivistă a lumii despre care nu știm mai nimic. Totuși, la un moment dat în decursul miilor de ani, putem fi siguri că oamenii au ajuns pe aceste insule; știm acest lucru deoarece arheologii au descoperit dovezi lăsate de niște oameni pitici care locuiau acolo – o speță a omului care aparent a suferit probleme de creștere.

9. Dallol, Etiopia

Astăzi, mineritul pentru sare are loc în apropierea Vulcanului Dallol, deci strict vorbind, omul a pus piciorul acolo. Dar proximitatea vulcanului este bineînțeles nelocuibilă. Fascinant, cercetătorii cred că aspectul extraterestru al vulcanului seamănă izbitor cu suprafața satelitului natural Io, luna violent vulcanică a planetei Jupiter.

10. Palmyra Atoll

Localizată în zona ecuatorială a Oceanului Pacific, la sud de insulele Hawaii, această insulă virgină se presupune e fi lăcașul unei forțe magice misterioase.

sursa


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL