Luna plină roz / lună plină în săgetător -17 iunie 2019. 4 zodii vor fi afectate

 

Luna plină în săgetător și luna plină roz din 17 iunie aduce schimbări pentru toată lumea, însă patru zodii vor fi cele mai afectate. 

Totodată, această lună plină face ca visele să se împlinească. Acesta este momentul în care sunteți încurajați să aruncați o privire spre interiorul vostru și să avansați. Totodată, vă veți reevalua și veți ajunge la concluzia că anumite vise nu vă erau potrivite, ceea ce nu este deloc un lucru rău. 

Confuzia și paranoia vă vor cauza multă indecizie. Este bine să nu luați decizii spontane, ci să vă dați timp pentru a medita, a procesa și reevalua anumite lucrui.

Gemeni - veți pune accent pe relațiile voastre. Este momentul în care vă dați seama că anumite relații nu vă mai ajută. Pare un lucru înfricoșător, însă ar putea fi bun pentru tine.


Fecioară
Simțiți o nevoie disperată de transformare. Ați putea ajunge într-un final la schimbarea pe care ați căutat-o mai demult.


Săgetătorul va fi afectat de această lună plină, care vă forțează să vă concetrați asupra dorințelor personale și a evoluției interioare.


Peștii vor simți efectele lunii pline la locul de muncă. O situație care vă provoacă mult stres și veți fi neliniștiți. Ar trebui să fii conștient de sentimentele tale și să ai răbdare.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?