Ce educație oferă ministrul Educației? Ecaterina Andronescu, fără centură de siguranță la volan

 
Ecaterina Andronescu
Ecaterina Andronescu
Ecaterina Andronescu Ecaterina Andronescu la volan Ecaterina Andronescu la volan

Ministrul Educației apare într-un interviu televizat, la volan, fără să poarte centura de siguranță.

Ecaterina Andronescu a acordat un interviu unei televiziuni de știri în timp ce conducea mașina. Capturile foto făcute de Hotnews arată că liderul PSD nu se deranjează să pună centura de siguranță.

Ca ministru al Educației, Ecaterina Andronescu ar trebui să fie mai atentă cu modelul pe care îl oferă în societate.

Chiar dacă este vorba de educația auto, purtarea centurii de siguranță este un aspect esențial pentru salvarea vieții în caz de accident. Ultima situație în care s-a discutat educație deficitară a șoferilor români cu privire la centură a fost tragedia din luna aprilie a designerului Răzvan Ciobanu.

În cadrul emisiunii, Ecaterina Andronescu este prezentată discutând cu reporterul în timp ce se îndreaptă cu mașina spre Politehnică. Iar ministrul, aflat la volan, pare să nu poarte centura de siguranță.

Emisiunea continuă apoi cu ministrul Ecaterina Andronescu plecând de la Politehnică, tot la volan, dar de această dată având centura de siguranță pusă:
 
 
Nu este prima dată când doamna Andronescu, nume vehiculat în discuția despre candidatura la președinție, este în mijlocul unui scandal auto: a parcat o mașina Senatului pe un loc rezervat persoanelor cu handicap, a fost acuzată de alți șoferi că a depășit pe linia continuă sau că a fost prinsă cu viteză mare.
 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?