Avioanele israeliene, bombardament în Siria

Avioane israeliene
Avioane israeliene

Avioane israeliene au bombardat depozite de arme ce aparțin mișcării șiite libaneze proiraniene Hezbollah în apropiere de aeroportul din Damasc, a indicat vineri Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului (OSDO), citat de agenția DPA, potrivit Agerpres.Potrivit OSDO, atacul a provocat pagube materiale și un incendiu în zonă. Exploziile puteau fi auzite de la Damasc și din împrejurimile capitalei siriene.

Deocamdată nu există nici o reacție oficială din partea Damascului, iar armata israeliană a refuzat să facă vreun comentariu.

La începutul acestei luni, un atac aerian israelian a vizat un obiectiv militar din provincia Hama, în centrul Siriei, provocând moartea a doi soldați sirieni, anunța în acea vreme armata siriană.

Hezbollah, care luptă alături de forțele președintelui sirian Bashar Al-Assad, a fost aprovizionat cu arme de către Iran, transportate cu avioane comerciale și militare, via aeroportul din Damasc, au afirmat activiști ai opoziției siriene.

Israel și Hezbollah s-au aflat în război în 2006, amintește DPA.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?