Actriţa Olga Tudorache şi-a sărbătorit ziua de naştere prin muncă

 
Foto: Realitatea TV
Foto: Realitatea TV
Spectol de excepţie la Teatrul Metropolis. Actriţa Olga Tudorache a împlinit 80 de ani şi şi-a sărbătorit ziua pe scenă, acolo unde şi-a petrecut mai bine şase decenii din viaţă. I-au fost alături colegii, dar şi elevii care de-a lungul anilor au furat din talentul său.

Olga Tudorache a debutat în 1951, la Teatrul Tineretului din Bucureşti, ajungând în 2007, la Metropolis, să fie aleasă "Actriţa Anului" de către tinerii creatori de teatru şi publicul său. De ziua ei, Olga Tudorache a jucat, alături de Tamara Creţulescu în piesa "Peşte cu mazăre".

Spectacolul susţinut de actriţă s-a încheiat cu ropote de aplauze. Olga Tudorache şi Radu Beligan vor fi primii actori care îşi vor lăsa urmele paşilor pe o alee a celebrităţilor ce ar putea fi inaugurată, până la jumătatea lunii noiembrie, în faţa Teatrului Metropolis din Capitală.

Aleea va avea lăţimea de un metru şi se va întinde pe lungimea faţadei şi a zidului pe care sunt promovate spectacolele Teatrului Metropolis.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?