Contactul de privatizare al Petrom a fost adoptat de guvern ilegal
Bomba momentului: contractul de privatizare al Petrom a fost adoptat ilegal - VÂNZAREA poate fi ANULATĂ
Bomba momentului: contactul de privatizare al Petrom a fost adoptat de guvern ilegal. Hotărârea pentru privatizarea Petrom a fost adoptată de Guvernul Năstase fără avizul Consiliului Legislativ. Reprezentanții instituției susțin că este obligatoriu acest aviz al Consiliului Legislativ și că au mai fost precedente prin care mai multe legi au picat pentru că le lipsea acest aviz.

Ultimele Stiri

Emisiune Realitatea.NET

România Suverană

Emisiune Realitatea.NET

Cu drag, despre România!

Emisiune Realitatea.NET

Culisele Statului Paralel

Emisiune Realitatea.NET

100%

Emisiune Realitatea.NET

Raport de zi


Ambasada Ucrainei a reacționat la acuzațiile din România privind legea minorităților: Au apărut informații și comentarii distorsionate
Ambasada Ucrainei a reacționat la acuzațiile din România privind legea minorităților: Au apărut informații și comentarii distorsionate
Ambasada Ucrainei la București spune că în ultima perioadă, pe fondul adoptării noii legi a minorităților naționale din Ucraina, în mass-media și discursul public din România au apărut „informații și comentarii de natură distorsionată și manipulatoare care denaturează realitatea”, motiv pentru care misiunea diplomatică vine cu o serie de precizări.

ACTUALEditoriale

Alexandra Păcuraru
Cu drag despre România, județul Arad | Frumusețile secrete ale locului care ne duce spre Occident
În această seară ne îndreptăm spre poarta României spre Occident, spre o zonă minunată a țării, marcată de oameni buni și faptele loc mărețe. Ca în multe alte cazuri, din păcate, pentru mulți dintre noi, este doar o zonă de tranzit atunci când călătorim cu autoturismul spre țările din vest. Ar merita să ne oprim măcar două zile în județul Arad, să descoperim o regiune magnifică, în care întâlnești istoria la fiecare pas. Am să vă spun o singură faptă istorică pentru care trebuie să îi fim recunoscători Aradului și arădenilor: Marea Unire de la 1918 a fost pregătită la Arad. Rezoluția Marii Uniri, actul de naștere al României, citită la Alba Iulia de către episcopul Iuliu Hossu, a fost scrisă la Arad de către Vasile Goldiș. Avem posibilitatea să îl ascultăm pe episcopul Iuliu Hossu, deoarece un preot luminat s-a gândit să îl înregistreze, în anii 60 ai secolului trecut, cu puțin timp înainte de a muri, recitind Declarația de la Alba Iulia. 

Alexandra Păcuraru
Alexandra Păcuraru, apel fără precedent la conștiința națională: Renașterea se face în primul rând cu dragoste și respect pentru țară!
Experții au venit astăzi cu un anunț îngrijorător privind noua lege a pensiilor: recalcularea este blocată până când vor exista suficienți bani la buget pentru eventualele majorări. Potrivit specialiștilor, ar fi nevoie de peste 30 miliarde de lei pentru a rezolva toate inechitățile din sistem. Nu vă e rușine, stimați guvernanți? Spuneți că nu sunt bani pentru noi, cei mulți și flămânzi, dar pentru voi și clica ce vă susține se găsesc resurse! Da, încă mai sunt bani în țara asta, cu toate că am fost jefuiți sistematic de corupți care ne-au dat la mila străinilor! Și în timp ce noi, muritorii de rând, calculăm și ultimul bănuț ca să supraviețuim de la o lună la alta, voi ne băgați tot mai adânc mâna în buzunarele în care a ajuns să ne bată, la propriu, vântul. 

Alexandra Păcuraru
Alexandra Păcuraru: Copiii și nepoții noștri ne vor ierta pentru că am fost complici la trădarea României?
Azi, la mai bine de trei decenii după revoluția furată, românii o duc mai rău ca pe vremea comunismului. Să nu înțelegeți că mă transform în avocatul regimului totalitar, din cauza căruia a pătimit chinuri grele tot poporul. Nu! Departe de mine acest gând! Și familia mea a suferit ca muncea mai mult avea mai mult, cel mai odios regim criminal care, din păcate, nu a murit odată cu căderea lui Ceaușescu, a continuat sub o alta umbrela a Securității întunecate a statului paralel păstorit cu dibăcie și de grupul de la Cluj și dl Coldea, cel care se încăpățânează sa nu spună nimic! 

Alexandra Păcuraru
Alexandra Păcuraru: Unirea românilor a venit ca un act firesc, dar nu fără lupte care au clădit această națiune
La mulți ani! „Oamenii de geniu sunt făcliile luminoase care se aprind în calea omenirii: fără ei ne-am pierde în întuneric. Unirea e singura stare politică ce putea să asigure viitorul nostru și să ne permită a da țării organizarea ce o aștepta de atât de mult timp”, spunea Alexandru Ioan Cuza, pe 24 ianuarie 1859, atunci când avea să devină domnitor al Moldovei, dar și al Țării Românești. 

Stiri PoliticeStiri Economice

Căpușare fără limite. Foto/Arhivă Exclusiv
Marea CĂPUȘARE. Cum au ajuns penalizările să fie mai mari decât 8% din acțiunile PETROM ce aparțin salariaților
Afacerile profitabile, cu mize de miliarde de euro, se fac pe seama drepturilor litigoase ale angajați Petrom care ar trebui să intre în posesia celor 8% promiși la privatizare. Deși este dată o decizie definitivă, hotărârea judecătorească este voit întârziată. Astfel, penalizările ajung să valoreze mai mult decât cei 8%.
Stiri Actuale
 Nicolae Ciucă, premierul României
Premierul Ciucă, mesaj ferm la un eveniment dedicat victimelor Holocaustului: "Atitudinile toxice trebuie sancţionate, iar legislaţia trebuie aplicată consecvent"
Premierul Nicolae Ciucă a declarat, vineri, că lecţia dură a Holocaustului reaminteşte de fiecare dată ce se întâmplă atunci când majoritatea nu ia atitudine în faţa unor indivizi ori grupuri care promovează "idei otrăvitoare pentru societate", menţionând că antisemitismul, extremismul şi discursul instigator la ură sunt tot mai prezente în spaţiul public şi aceste "atitudini toxice" trebuie sancţionate.

Stiri din Justiție

Dubla crimă din Bran: piesa lipsă care poate schimba tot ce se știe despre moartea celor doi soţi
Dubla crimă din Bran: piesa lipsă care poate schimba tot ce se știe despre moartea celor doi soţi
Ies la iveală noi date din ancheta dublei crime de la Bran. A fost reaudiat principalul suspect, care este și vărul victimei și care a susţinut, în faţa procurorilor, că are probleme psihice. Cei doi soți au fost măcelăriți pentru o palmă de pământ pe care o împărțeau cu bărbatul. În trecut, agresorul depusese de mai multe ori plângeri la Poliţie împotriva rudelor sale, de fiecare dată cazul fiind clasat. Anca Alexandrescu, realizatoarea emisiunii Culisele Statului Paralel
Anca Alexandrescu, după ce a depus la Parchetul General actele privatizării Petrom: Am fost plăcut surprinsă, a fost o discuție aplicată
Anca Alexandrescu, realizatoarea emisiunii CULISELE STATULUI PARALEL, a depus joi, la Parchetul General, documentele pe care le are privind contractul privatizării Petrom și analizele postprivatizare făcute de Curtea de Conturi. Jurnalista Realitatea Plus a precizat că șefa parchetului, Gabriela Scutea, n-a fost disponibilă, din cauza programului extrem de încărcat, dar că a avut o discuție cât se poate de constructiva cu adjunctul acesteia.

Stiri despre Vreme

Stiri din Sport