Un număr de 200 de elevi din Teleorman au lipsit de la Evaluarea Naţională la clasa a IV-a

Un număr de 200 de elevi au lipsit de la Evaluarea Naţională la clasa a IV-a, potrivit inspectorului general şcolar, Valeria Gherghe, anunţă Agerpres.Conform sursei citate, în acest an şcolar, la clasa a IV-a sunt înscrişi 2.270 de elevi, dar la prima probă a Evaluării au participat doar 2.070 dintre aceştia.

Elevii din clasa a IV-a vor mai susţine în cadrul acestei evaluări o probă la matematică, programată joi.

Spre deosebire de elevii din clasa II-a, care au avut la dispoziţie câte 30 de minute pentru fiecare probă, elevii din clasele a IV-a şi a VI-a au la dispoziţie o oră.

Testele vor fi evaluate în cadrul unităţilor de învăţământ. Fiecare test este evaluat de către două cadre didactice, pentru fiecare disciplină în parte.

Rezultatele obţinute la aceste evaluări nu se înregistrează în catalogul clasei, dar sunt analizate la nivelul unităţilor de învăţământ pentru a stabili planurile individualizate de învăţare şi nivelul de pregătire al elevilor.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?