Un fotomodel mexican de 32 de ani a murit după o operație estetică

Wednesday, 11 December 2019, 18:44 Sursă: Realitatea.net

Autor: Realitatea.NET

Elena Carolina Sada Sandoval, o tânără fotomodel de 32 de ani din Mexic, a murit subit în urma a două operații estetice. Cazul a revoltat întreaga comunitate, scrie Fox News.

Moartea unui fotomodel în vârstă de 32 de ani din Mexic, la doar câteva ore după ce a fost supusă unei operații estetice de liposucție și de îndreptare a nasului, a șocat orașul Coahuila din Mexic.

Mamă a doi copii mici, Elena Carolina a intrat în insuficiență cardiorespiratorie la scurt timp după ce s-a întors de la clinica din Nuevo Leon.

Potrivit sursei citate, familia așteaptă rezultatele autopsiei pentru a determina cauza oficială a decesului înainte de a da vina pe medici. Ministrul mexic al Sănătății a declarat că autoritățile vor continua cercetările înainte de a comenta tragedia, a informat CEN.

Anul trecut, o agentă imobiliară din Dallas, Texas, a călătorit în Mexic pentru o intervenție chirurgicală plastică și a murit după ce familia ei susține că un medic i-a făcut anestezia într-un mod neadecvat locul și a determinat-o să sufere un atac de cord, ceea ce a avut ca urmare leziuni cerebrale fatale.

ImagineAdaugă părerea ta
Alte articole din: LIFESTYLE