Coronavirus - România: 475362 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Tragedie în Făgăraş! O turistă germană de origine română a căzut într-o râpă de la 200 de metri

Friday, 19 August 2016, 21:21 Sursă: REALITATEA.NET

Femeia se afla în Făgăraş împreună cu alţi trei prieteni, deasupra Lacului Podul Giurgiu. De acolo a şi căzut în gol, într-o prăpastie de peste 200 de metri adâncime.

Zece salvamontişti din Argeş şi Sibiu au plecat, vineri seara, în căutarea femeii, însă intervenţia va dura mai multe ore, salvatorii fiind rezervaţi cu privire la şansele de supravieţurie ale victimei.

"Împreună cu colegi de la Salvamont Sibiu, am plecat să recuperăm o turistă căzută în munţi. Din câte am înţeles, în urma apelului prin 112, erau două cupluri, sus, pe Creasta Făgăraşului. E vorba de două perechi de saşi, oameni de munte, stabiliţi în Germania. Una dintre femei a căzut la vreo 200 de metri adâncime. Sunt mici şansele să fie găsită în viaţă, dar noi sperăm să fie norocoasă. Traseul pe care îl avem de parcurs e unul greu. Cred că, după ora 22.00, vom ajunge în zona în care se află şi, abia mâine dimineaţă, după ora 4.00, ne vom reîntoarce într-o zonă cu semnal", a declarat, pentru MEDIAFAX, şeful Salvamont Argeş, Ion Sănduloiu.

El a adăugat că nu s-a putut interveni cu elicopterul deoarece nu sunt condiţii meteo pentru zbor.Alte articole din: LOCAL
Alte articole din: LOCAL