Coronavirus - România: 19257 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Tragedie cumplită! A murit asistenta care a făcut accident vascular la spital

Sunday, 04 November 2018, 20:14 Sursă: REALITATEA.NET

După mai multe zile în care asistenta s-a aflat în comă profundă, duminică s-a luat decizia deconectării ei de la aparate. Şansele de supravieţuire ale asistentei erau oricum foarte scăzute, susţin surse apropiate familiei, aşa că s-a considerat că deconectarea de la aparate i-ar uşura suferinţa.

Directorul Spitalului Zimnicea, Geanina Come, a refuzat să comenteze situaţia, spunând că pentru o zi de duminică e o oră târzie să discute aşa ceva.

Colegii femeii, însă, au scris pe Facebook despre pierderea suferită.

Marinela Tănase, o colegă a asistentei, a scris: "Carmen, colega noastra zâmbitoare şi plină de viaţă, a plecat într-o lume mai dreaptă! Dumnezeu sa te odihnească, fată dragă!".

Surse din apropierea familiei susţin că duminică seara Carmen Vătafu a fost adusă deja acasă, pentru a fi pregătită de înmormântare.

Carmen Vătafu a fost internată, de pe data de 30 octombrie, în comă profundă la Institutul de Neurologie şi Boli Neurovasculare din Bucureşti. După o noapte întreagă de serviciu, marţi dimineaţa, asistenta medicală Carmen Vătafu s-a plâns de dureri puternice de cap şi de faptul că nu mai vede bine cu unul dintre ochi. Colegii femeii declarau că ambulanţa a fost chemată foarte târziu, astfel că starea femeii s-a agravat. Asistenta a fost dusă apoi la Institutul de Neurologie şi Boli Neurovasculare din Bucureşti.

Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: LOCAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: LOCAL