Taximetrist bătut și jefuit, la Galați. Bărbatul a fost amenințat cu un PISTOL

Tuesday, 03 December 2019, 09:50 Sursă: Realitatea.NET

Clipe de groază pentru un taximetrist din Galați! Bărbatul a ajuns la spital după ce a fost bătut crunt de trei clienți. În timpul altercației, aceștia l-au amenințat cu un pistol și i-au furat mașina.

Adaugă părerea ta

Incidentul a avut loc luni, pe șoseaua dintre Galați și Brăila. 

Potrivit autotităților, trei clienți s-au urcat în mașina aflată într-o stație de taxi din orașul Galați și au cerut să fie duși la o bază de agrement.

Pe drum, unul din ei a scos un pistol și i-a cerut șoferului să oprească și să iasă din mașină, iar în altercația creată, taximetristul a fost lovit și s-a ales cu o fractură la picior.

Agresorii i-au furat mașina. Autoturismul a fost găsit câteva ore mai târziu, în orașul Brăila.

Comentarii Existente
2019-12-03 14:31:29
Cetateanul

Am o cunostinta care a facut taximetrie acum ceva ani . In timpul unei curse un individ l-a injunghiat cu un cutit direct prin scaun . De doua decenii se deplaseaza cum poate, mai face o pauza .... mai face cativa pasi ... Desigur, figurantii care nu s-au expus in viata lor unei situatii periculoase blameaza aceasta meserie si pe cei care o practica . Cazurile sunt numeroase . O meserie periculoasa, prost platita ! Tot respectul pentru cei care practica taximetria in aceste conditii .

Alte articole din: Ultimele Stiri