O tânără a sunat la 112 și a spus că este sechestrată. Ce au descoperit polițiștii după 12 ore

Monday, 26 August 2019, 11:43, Sursă: REALITATEA.NET

20 de poliţişti şi jandarmi au căutat, duminică, timp de aproape 12 ore o tânără în vârstă de 17 ani, din Caracal, care a sunat la 112 şi a spus că este sechestrată într-o locuinţă din municipiu. Până la urmă, s-a dovedit că este vorba despre un apel fals, tânăra fiind identificată ulterior şi urmând să fie audiată de poliţişti.

Adaugă părerea ta

Potrivit reprezentanţilor IPJ Olt, adolescenta a sunat la 112 duminică, în jurul orei 13.00. Ea nu a vrut să-şi furnizeze datele de identificare însă a spus că este sechestrată într-o locuință de pe raza municipiului Caracal.

După aproximativ 12 ore, timp în care zeci de poliţişti şi jandarmi au căutat-o, s-a dovedit că este vorba despre un apel fals.

„Ca urmare a acestui fapt, la nivelul Poliției municipiul Caracal s-a constituit un dispozitiv format din aproximativ 20 de polițiști, sprijiniți de forțe ale Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt, care au efectuat activități de căutare a celei în cauză. Operațiunea a durat aproximativ 12 ore, în condițiile în care în urma apelului nu au fost furnizate informații care ar fi putut fi exploatate, la final constatându-se că aspectele sesizate nu s-au confirmat”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.

Surse apropiate anchetei spun că, după apelul iniţial, la 112 a sunat şi cumnata adolescentei, care le-a spus poliţiştilor că este vorba despre o glumă. Nici această femeie n-a vrut să spună care este adresa de la care sună şi a închis telefonul. Mai mult, ulterior poliţiştii au constatat că una dintre cele două false apelante au scos şi cartele SIM din aparat, fapt ce a îngreunat localizarea.

Detalii pe Realitatea de Olt