O nouă ipoteză șoc despre dubla sinucidere de la Iași. Bogdan Maleon avea o relație extraconjugală

Friday, 05 January 2018, 18:54 Sursă: REALITATEA.NET

O nouă ipoteză în cazul dublei sinucideri din Iași. Apropiați de-ai celor doi soți vorbesc despre faptul că profesorul Bogdan Maleon ar fi avut o relație extraconjugală, iar acest lucru ar fi afectat-o foarte mult pe femeie.

Adaugă părerea ta

Câțiva prieteni apropiați ai celor doi vorbesc despre o infidelitate din partea soțului. Aventura extraconjugală i-ar fi creat femeii o depresie puternică. În plus, soția profesorului Maleon a pierdut o sarcină și aflase recent că nu mai poate rămâne însărcinată.

Vecinii spun, însă, că cei doi se înțelegeau bine și păreau fericiți de fiecare dată când ieșeau în public.

Anchetatorii nu au reușit încă să afle de ce au recurs soții Maleon la sinucidere. Probele adunate până acum nu lasă niciun dubiu cu privire la faptul că Bogdan Maleon și-a luat viața. În schimb, în cazul femeii, fapta încă nu a fost dovedită, iar asta deoarece corpul ei a fost găsit pe scări. Asta deși nu există indicii că ea ar fi fost omorâtă. 

Procurorii au urmărit cu atenție și imaginile video surprinse de camerele de supraveghere din apropierea casei Maleon. Oamenii legii spun că nicio persoană străină nu a intrat sau nu a ieșit din această locuință în ziua în care cei doi soți au fost găsiți morți în casă. În plus, pe imagini se vede cum Bogdan Maleon, fostul director al Bibliotecii Centrale Univesitare, iese din casă, merge până la magazinul din apropiere și revine după zece minute.

Procurorii au început audierea rudelor și a prietenilor și speră să afle mai multe despre cei doi soți. Potrivit unor surse din anchetă, sunt semne de întrebare legate de veniturile lui Bogdan Maleon. Mai exact, veniturile declarate pe 2016 nu ar fi putut acoperi ratele lunare ale unui credit pe care acesta îl avea. 

Bogdan și Anda Maleon au fost găsiți morți în prima zi de Crăciun.