Răzvan Cuc: "Comisia Europeană a suspendat finanțarea autostrăzii Sibiu - Pitești". UPDATE Informația a fost negată

Saturday, 11 January 2020, 17:26 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

Comisia Europeană a suspendat finanțarea din fonduri UE pentru Autostrada Sibiu - Pitești (123 de km), cel mai important proiect de infrastructură al României la această oră, susține fostul ministru al Transporturilor, Răzvan Cuc. UPDATE | Comisia Europeană nu a transmis nicio scrisoare de suspendare a finanţării din fonduri europene a autostrăzii Sibiu-Piteşti, ci o scrisoare de observaţii prin care cere informaţii suplimentare cu privire la acest proiect, a informat Ministerul Fondurilor Europene, la solicitarea Agerpres.

"Vizita Premierului Orban la Bruxelles facută doar pentru poze. Autostrada Sibiu-Pitești suspendată de catre Comisia Europeană.

Un lucru foarte periculos s-a întâmplat pentru unul dintre proiectele vitale de infrastructura din Romania și anume: Comisia Europeană a trimis o notificare de suspendare a finanțării din fonduri europene pentru Sibiu-Pitești din cauza unor probleme pe mediu (pentru cei care nu-si mai amintesc: obiectivul avea acord de mediu obținut in Decembrie 2018).

NIMENI DIN GUVERN NU NE ZICE NIMIC. TOATA LUMEA TACE! POATE ASA E MAI BINE! POATE ASA TREBUIE! NU DRAGI ROMANI, NU TREBUIE ASA!!!!

In loc sa se plimbe pentru poze si văicăreala lor clasică premierul Orban ar fi trebuit sa “dea cu pumnul in masa” pentru ca acest proiect sa își continue implementarea prin finanțare din fonduri europene!

Din păcate, ce nu înțelege sau poate chiar nu stie premierul este ca aceasta notificare de suspendare crează un precedent foarte periculos pentru tot ce inseamna proiecte de infrastructura din Romania finanțate din fonduri europene!

Un lucru este cert: Romania are un guvern ireresponsabil si habarnist, iar pe premier este foarte clar ca nu îl ia nimeni in serios!

Nu ii explic eu domnului Orban pentru ca a vazut si singur că toate proiectele pe care le-am semnat și lansat doar pe infrastructura rutiera însumează multe miliarde de euro. Sunt convins ca lucrul aceata a deranjat. Si a mai deranjat si faptul ca Romania a îndrăznit sa lanseze, intr-un mod accelerat, proiecte care asigurau o absorbție foarte mare.....restul este usor de dedus

Draga PNL, nu-ti transforma GUVERNUL din unul incompetent, in unul care isi tradeaza tara si pe romani", a scris Răzvan Cuc pe Facebook.

Citește și: Răzvan Cuc, contrazis oficial! Comisia Europeană nu a suspendat finanțarea autostrăzii Sibiu - Pitești

Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-01-11 17:35:53
Bindea Ioan

Cu respecte. Tovarasu' Cuc, in decembrie 2018 cine era la guvernare. Plus. De atata timp, incepand cu decembrie 2018, voi P.S.D.-ul lu' peste, ca numa' partid serios nu va puteti numi, asta din cauza unora "destepti" ca tine, desigur, ce "pusca calului" ati facut de nu ati rezolvat VOI problema !? Va spun eu. Ati "frecat menta la rece" !!! Asa ca, tovarasu' Cuc, ciocu' mic, ca poate vine vreun uliu si te ....

2020-01-11 17:52:55
Radu Brener

Cuc să ia cucul în gură.

2020-01-11 23:56:55
Beliscopter

Cumparati elicoptere si avioane usoare. Cine e fraier sa mearga cu trocareta. Si apoi ce mare scula este pe la Sibiu? Era odata fi-su lui Ceausescu jupan si se auzea ca le mergea bine locuitorilor, apoi Salamul de Sibiu si branza de Sibiu. In rest Iohaniss si cam atata. Nici Basescu nu credea in autostrazi. Fara autostrazi, beliscoptere.

Alte articole din: Ultimele Stiri