Imagini scandaloase din centrul groazei din Călărași. Condițiile inumane în care sunt ținuți pacienții

Saturday, 11 January 2020, 13:25 Sursă: Realitatea Plus

Autor: Realitatea.NET

Noi imagini scandaloase din spitalul groazei, din Călărași! Toalete murdare și pline de igrasie, dușuri insuficiente și băi fără lumină pentru pacienții hrăniți cu pâine înmuiată în apă, amestecată cu salam și margarină. 

Managerul centrului de Recuperare Neuropsihică din Plătărești vine cu explicații halucinante: ,,mâncarea nu e chiar atât de proastă și lumina ajunge în băi de pe holul luminat. nu avem bani de altă mâncare."

Între timp a început și o anchetă la centru.

 

------------------------------------------

 

Bolnavi hrăniți cu pâine înmuiată în apă, amestecată cu salam și margarina. Toalete murdare și dușuri insuficiente. Este realitatea scandaloasă din centrul de Recuperare Neuropsihică din Plătărești, județul Călărași, acolo unde 50 de oameni folosesc un singur duș. Directorul centrului vine cu explicații halucinante și precizează că meniul este unul cât se poate de normal. După imaginile apărute în presă a început și o anchetă a autorităților. 


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-01-11 13:30:36
marian

Halucinant să spui că nu sunt bani de altă mâncare, lumina pe holuri, cât timp statul plateste pensii si salarii speciale.

2020-01-11 14:24:39
johnneil

Cele mai multe nereguli de la conduita morala si asa zisa "FISA POSTULUI" le poti gasi la salariati BUGETARI. Cu toate ca li s-au marit salariile si li s-au aprobat nenumarate facilitati (bonuri de masa; vauchere de vacanta; zile libere; salari duble in zilele libere sau de sarbatoare; concedii de odihna coform vechimei; concedii medicale; etc). Ei sunt cei care stopeaza exact dezvoltarea tarii. Fiecare in functia pe care o ocupa. Tot cu mentalitati comuniste: Sa fure orice. Sa minta oricum. Sa se vaite ca nu este aia sau cealalta. Sa dea vina pe celalalt....si tot asa. Pana vor iesi la pensie. Si, daca se poate - cat mai speciala. Stati linistiti dragi bugetari! In foarte curand nu va mai exista alta categorie sociala care sa va plateasca salarii, pensii, alocatii si indemnizatii. Ii ve-ti gasi peste granitele tarii.

Alte articole din: Ultimele Stiri