Coronavirus - România: 29223 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Furtuna a făcut ravagii în mai multe județe din țară

Tuesday, 11 June 2019, 07:32 Sursă: REALITATEA.NET

Imaginile au fost surprinse imediat după vijelie, la Pogoanele, în județul Galați. Vântul puternic a smuls mai multe acoperișuri. Din fericire, resturile căzute pe trotuar și pe stradă nu au făcut victime.


Tot aici, vântul puternic a rupt crengile mai multor copaci, iar zeci de mașini au fost avariate. Oamenii au ieșit speriați din case să vadă cum ploaia le-a distrus locuințele. 


Furtuna s-a abătut și asupra municipiului Focșani. A smuls și aici un acoperiș și a pus la pământ copaci. 


La Tulucești, în județul Galați, a plouat cu grindină. Bucățile mari de gheață au distrus culturile oamenilor. 


La Corabia, în Olt, străzile s-au transformat în râuri, în doar câteva minute. Și asta pentru că sistemul de canalizare a fost depășit de cantitatile mari de apa care au cazut intr-un interval scurt de tip. 


Același coșmar îl trăiesc și oamenii din Dezna, județul Arad. A plouat atât de puternic, încât suvoaiele au inundat localitatea, au intrat în curțile și locuințele oamenilor, iar pe stradă localnicii înaintau prin apa care le ajungea la genunghi. 


La fel de tare a plouat și în București. După ora 19, un nor gros a acoperit Capitala și a plouat torențial și pe parcursul nopții. 


Pe lângă avertizarea cod galben valabilă pentru aproape toată țara, meteorologii au emis pe parcurusul zilei și mai multe alerte de vreme severă. 


Citeste totul despre:


Alte articole din: LOCAL
Alte articole din: LOCAL