Bătaie ca în filme într-un club din Iași între patru tineri

Saturday, 11 January 2020, 12:27 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

Scandal iscat între mai mulți tineri, într-un club din zona campusului universitar Tudor Vladimirescu, s-a lăsat cu victime, scrie realitateadeiasi.net.

Patru tineri au ajuns la UPU al Spitalului „Sf. Spirtidon“ Iași, având nevoie de îngrijiri medicale. Doi dintre ei au fost lăsați să plece acasă după ce l is-au acordat îngrijiri medicale, alți doi având nevoie de spitalizare, fiind într-o stare mai gravă.

Un tânăr în vârstă de 23 de ani, din Vaslui, care a fost implicat în altercaţie, a ajuns la spital diagnosticat cu policontuzii, contuzie la nivelul coapsei drepte şi o arsură chimică în zona bilaterală a ochilor. Bărbatul a fost lăsat să plece, în urma investigaţiilor.

Un alt tânăr, în vârstă de 20 de ani, din judeţul Bacău, a fost diagnosticat cu policontuzii în urma unor agresiuni fizice. Acesta a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral fără pierderea cunoştinţei, traumatism cranio-facial, contuzie a piramidei nazale, contuzie suprasprancenara dreapta, contuzie în regiunea geniană dreapta. A fost internat la secţia de Neurochirurgie a spitalului.

Un alt băiat, în vârstă de 20 de ani, tot din Bacău, a fost diagnoticat cu policontuzii din aceeaşi cauză. În urma incidentului, tânărul s-a ales cu o arsură chimică de gradul I provocată de un spray, aproximativ 2% din suprafaţa corpului, în zona feței, regiunii cervicale anterioare şi în zona bilaterală a ochilor. Tânărul se află încă la spital pentru a i se face investigaţii.

Cel de-al patrulea tânăr implicat în bătaie, în vârstă de 24 de ani, din judeţul Neamţ, a fost diagnosticat cu multiple contuzii prin agresiune fizică, contuzie în zona cotului drept şi o arsură chimică în zona bilaterală a ochilor. În urma investigaţilor a fost lăsat să se deplaseze la domiciliu.

 


Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri