Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Bătaie ca în filme într-un club din Iași între patru tineri

Saturday, 11 January 2020, 12:27 Sursă: Realitatea.NET

Patru tineri au ajuns la UPU al Spitalului „Sf. Spirtidon“ Iași, având nevoie de îngrijiri medicale. Doi dintre ei au fost lăsați să plece acasă după ce l is-au acordat îngrijiri medicale, alți doi având nevoie de spitalizare, fiind într-o stare mai gravă.

Un tânăr în vârstă de 23 de ani, din Vaslui, care a fost implicat în altercaţie, a ajuns la spital diagnosticat cu policontuzii, contuzie la nivelul coapsei drepte şi o arsură chimică în zona bilaterală a ochilor. Bărbatul a fost lăsat să plece, în urma investigaţiilor.

Un alt tânăr, în vârstă de 20 de ani, din judeţul Bacău, a fost diagnosticat cu policontuzii în urma unor agresiuni fizice. Acesta a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral fără pierderea cunoştinţei, traumatism cranio-facial, contuzie a piramidei nazale, contuzie suprasprancenara dreapta, contuzie în regiunea geniană dreapta. A fost internat la secţia de Neurochirurgie a spitalului.

Un alt băiat, în vârstă de 20 de ani, tot din Bacău, a fost diagnoticat cu policontuzii din aceeaşi cauză. În urma incidentului, tânărul s-a ales cu o arsură chimică de gradul I provocată de un spray, aproximativ 2% din suprafaţa corpului, în zona feței, regiunii cervicale anterioare şi în zona bilaterală a ochilor. Tânărul se află încă la spital pentru a i se face investigaţii.

Cel de-al patrulea tânăr implicat în bătaie, în vârstă de 24 de ani, din judeţul Neamţ, a fost diagnosticat cu multiple contuzii prin agresiune fizică, contuzie în zona cotului drept şi o arsură chimică în zona bilaterală a ochilor. În urma investigaţilor a fost lăsat să se deplaseze la domiciliu.

 

Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: LOCAL
Alte articole din: LOCAL