Voia să își scoată fetița de 5 ani ilegal din țară. Gestul uimitor la care a recurs mama copilului

Monday, 18 April 2016, 12:22 Sursă: REALITATEA.NET

Poliţiştii de frontieră de la Nădlac (Arad) au depistat, la sfârşitul săptămânii trecute, o fetiţă în vârstă de cinci ani ascunsă sub o geacă într-un autoturism, mama ei intenţionând să o scoată ilegal din România pentru că nu avea documente de călătorie.

Adaugă părerea ta

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Arad, Mihaela Leş, arată, într-un comunicat de presă transmis luni, că la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac s-a prezentat pentru a ieşi din ţară un bărbat în vârstă de 44 ani, din Bucureşti, care conducea un autoturism.

În maşină se mai afla Ioana D., în vârstă de 26 de ani, cu domiciliul în Bucureşti.

Cu ocazia controlului autoturismului, poliţiştii de frontieră au descoperit, ascunsă în spatele scaunului şoferului, acoperită cu o geacă, o fetiţă în vârstă de 5 ani.

Mama fetiţei le-a spus poliţiştilor că a recurs la această metodă deoarece nu are documente de călătorie valabile pentru copil şi dorea să ajungă cu fetiţa în Italia, potrivit Mediafax

Atât mama fetiţei, cât şi bărbatul care conducea maşina sunt cerceraţi acum pentru complicitate la tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat.