Coronavirus - România: 5467 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Victor Ponta: "M-am uitat si eu la Vulpita si Viorel" - Ce comparatie a facut cu Basescu

Tuesday, 18 February 2020, 06:38 Sursă: Realitatea.NET

Victor Ponta a fost invitat la Realitatea Plus si a marturisit ca s-a documentat si el despre cuplul Vulpita si Viorel. Singura concluzie a sa a fost ca mai degraba ar face o alianta politica alaturi de Vulpita si Viorel decat alaturi de Traian Basescu.

"Decât o alianţă cu Băsescu, mai bine cu Viorel şi cu Vulpiţa. Nu, niciodată. Eu şi cu Băsescu cred că şi pe lumea cealaltă o să stăm, eu sper în Rai, el în Iad. Nu, nu facem niciun fel de alianţă. Cu ALDE… ALDE sunt la guvernare, nu? Noi suntem în opoziţie. Nu merge. Mi-a propus şi mie domnul Orban să îmi dea nu ştiu ce subprefectul, secretarul de stat de nu ştiu unde şi asta spuneam, jucăm la liga orăşenească să ne dea şi nouă ceva, sau jucăm la liga mare? Dacă tot jucăm, jucăm să îndeplinim nişte obiective importante, nu să obţinem o funcţie pe acolo că nu ne lipsesc nici funcţiile, nici ocupaţia”, a declarat Ponta in urma cu cateva zile.

Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-02-18 06:48:20
Marius

Viorel din emisiune e leit 100% cu tine, același nume, aceeași mimica, același intelect. Cauta-ți o Vulpita, ca tu nu faci de Daciana, ești un măscărici.

Alte articole din: ACTUAL