Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Unde îi sfătuiește Orban pe români să meargă în vacanță: "Se pot duce într-o mulțime de locuri frumoase"

Tuesday, 21 July 2020, 06:28 Sursă: Realitatea.NET

Premierul a dezvăluit într-o declarație la o televiziune de știri că el nu va merge în această vară în vacanță și are câteva sfaturi pentru românii care vor să meargă în vacanță în această vară.

"Nu merg (n.r. în vacanță). I-am îndemnat pe români să meargă în vacanță în România. Avem o țară superbă, sunt atâtea locuri frumoase de văzut. Chiar i-aș sfătui să renunțe la turismul intensiv în locații unde e aglomerație. Se pot duce într-o mulțime de locuri frumoase în țară", a declarat Orban

Mai mult, el le transmite românilor să evite zonele aglomerate cu turiști:

"Cred că în perioada asta chiar trebuie evitat tipul ăsta de distracții, în care sunt aglomerații foarte mari. Putem să le amânăm, tinerii au toată viață înainte. De regulă, tinerii nu sunt afectați, în cea mai mare parte, dar dacă se duc acasă intră în contact cu părințîi, cu bunicii, cu unchii, ii infectează pe ei și ii nenorocesc pe ei. Asta nu pot să pricep.

Băiatul meu, deși colegii lui s-au dus la Vama Veche, el nu s-a dus cu ei. Nu numai că nu s-a dus cu ei, dar mi-a spus că 14 zile, după ce s-au dus, nu se mai întâlnește cu ei", a declarat premierul României.

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL