Coronavirus - România: 706475 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Traian Băsescu răbufnește: ”Orice polițist local știa să ajungă precis la o casă dărăpănată”

Friday, 26 July 2019, 20:37 Sursă: REALITATEA.NET

Fostul președinte Traian Băsescu a explicat, la B1 TV, că STS nu putea oferi locația cu precizie a telefonului, ci cu marja de eroare. În schimb, polițiștii aveau date foarte precise de localizare chiar de la Alexandra, fetița ucisă, dar care înainte sunase de 3 ori la 112.

Băsescu este de părere că orice polițist local știa să ajungă precis la o casă dărăpănată, cu doi câini lup și un service în curte.

”Nu este caz de CSAT și cel mai grav este că nu poate fi amânat. În momentul de față, vă garantez că cei vinovați, dacă rămân pe anchetă, vor căuta vinovații în altă parte. Eu vă spun ceea ce știu: STS nu poate localiza decât pe baza datelor primite de la operatorii de telefonie mobilă.

Eu cred că aici Poliția a greșit fundamental. Fata a descris locul. Oare nu l-a dus capul pe niciun polițist să meargă la casa cu doi câini lupi și care avea un service auto. La ce îmi spui mie de STS când tu ai primit informații despre casă? Polițiștii de proximitate sigur știau despre ce casă este vorba.

Ce face Poliția acum este jenant, mai bine și-ar depune mandatele cei care au aveut reposabilități peste zonă”, a declarat Traian Băsescu.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL