Sorin Ovidiu Vîntu o portretizează pe Viorica Dăncilă: 'Mamaia făcătoare de zacuscă'

Thursday, 18 July 2019, 23:53 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Sorin Ovidiu Vîntua scris pe Facebook o postare tăioasă care o vizează pe Viorica Dăncilă și deciziile acesteia din ultima vreme.

”Miniștrii de Interne și de Externe au fost dați afară din Guvern pe motiv de imagine negativă. Așa își justifică decizia mamaia făcătoare de zacuscă. Dacă acesta a fost criteriul, cred că normal ar fi fost să asistăm nu doar la o demitere în grup a întregului Guvern ci și la demisia femelei.

Adio, domnule Pârvulescu

V-am urmărit aseară calificând informațiile apărute în spațiul public cu privire la existența unor decidenți politici nelegitimi care aparțin structurilor de intelligence, drept "teorii ale conspirației". Mare păcat domnule profesor!

Până la proba de servilism decerebrat pe care am văzut-o aseară, vă respectam raționamentele, considerând că ele sunt generate de o inteligență proprie și onestă. Dincolo de această mostră de servilism deszgustător, v-ați mai umplut și de ridicol lansându-vă dumneavoastră înșivă în niște "teorii ale conspirației" internaționale, care, între noi fie vorba, n-au nicio legătură cu realitatea. Jenant domnule profesor!

Despre costuri și modernizare

Un sistem informatic integrat la nivelul administrației naționale și locale ar înlocui peste 50% din salariații bugetari. Investiția s-ar amortiza în maxim trei ani. Acest lucru se poate realiza cu forță de muncă locală.

Ce zici mamaie, între două borcane de zacuscă ar avea loc și o asemenea preocupare?", a scris Sorin Ovidiu Vîntu pe Facebook.


Citeste totul despre:


Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ