Coronavirus - România: 119683 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Raluca Turcan a discutat cu factorii de decizie de la Automecanica Mediaș. Ce soluții vede vicepremierul pentru susținerea potențialului economic local

Thursday, 30 July 2020, 23:31 Sursă: realitatea.net

Autor: Zbirnea Andrei

Raluca Turcan, pe Facebook: „Susținerea potențialului local este una dintre marile provocări ale Guvernului României în contextul atât de dinamic actual. Împreună cu primul ministru Ludovic Orban și cu ministrul Fondurilor Europene am discutat la Mediaș, la Parcul Industrial Automecanica, despre posibilitățile de acțiune ale Executivului pentru creșterea competitivității și păstrarea forței de muncă specializate. Înțelegem tentația unor companii de a se reloca și ne preocupă adoptarea de măsuri atractive pentru operatorii economici, care să îi determine să rămână și să se dezvolte în țară.

Automecanica este o companie cu tradiție, un bun exemplu de adaptare la condițiile post-decembriste, o firmă în care s-au format generații întregi de specialiști și care, la fel ca multe alte societăți, își dorește să continue în Mediașul care i-a oferit atât de mult.

Dialogul continuu pe care l-am dezvoltat cu mediul de afaceri ne-a conturat deja posibile inițiative cu ajutorul cărora economia să facă față provocărilor amintite. Am convingerea că aceasta este abordarea corectă, că parteneriatul onest dintre mediul privat și Executiv este cel care poate asigura stabilitate economiei României.”


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL