Protest în București: ”MEN oferă copiilor și tinerilor din școlile românești modele infracționale!”

Wednesday, 17 July 2019, 17:08 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET
Câteva cadre didactice vor protesta în Capitală. Motivul ar fi acela că Inspectoratul Școlar al Municipiului București și Ministerul Educației promovează în funcții oameni incompetenți, mitomani, agresivi, infractori, spune prof. Ileana Rusenescu.
 
”ISMB și MEN ,,pun lupul de pază la stână''. Încredințează posturile didactice din sectorul 1 unui director care este ,,expert'' în încălcarea legilor și în atribuirea posturilor în afara condițiilor legale.
 
Modele infracționale sunt modelele oferite de Inspectoratul Școlar al Municipiului București și de Ministerul Educației Naționale copiilor și tinerilor din România!
 
Vă așteptăm la sediul ISMB din str. Icoanei nr. 19, între orele 9:00-10:15, pentru a demasca mocirla morală și corupția din ISMB!
 
Apoi vă așteptăm la sediul Ministerului Educației Naționale, str. General Berthelot nr 28, între orele 10:30-11:45, pentru a demasca practicile de corupție din MEN și lipsa reperelor morale și legale în conducerea învățământului românesc!
 
ISMB și MEN oferă copiilor și tinerilor din școlile românești modele negative, infracționale!” - este mesajul prof. Ileana Rusenescu.

 

 

Citeste totul despre:


Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri