Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

DNA verifică listele electorale. Percheziții la Primăria Sectorului 5 și la alte cinci adrese

Friday, 06 May 2016, 11:40 Sursă: REALITATEA.NET

Anchetatorii au efectuat şase percheziţii domiciliare în municipiul Bucureşti şi judeţul Ilfov, dintre care două la sediile unei instituţii publice, restul reprezentând domiciliile unor persoane fizice.

"Procurori din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) - Secţia de Combatere a Infracţiunilor Asimilate Infracţiunilor de Corupţie efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de corupţie şi asimilate celor de corupţie, printre care şi folosirea de informaţii ce nu sunt destinate publicităţii în legătură cu falsificarea listelor electorale, comise în cursul anului 2016", se arată într-un comunicat al DNA.

Vanghelie, după percheziţiile DNA, privind listele electorale: Candidez şi din arest, dacă e nevoie!


Procurorii au beneficiat de sprijin din partea Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei, se mai arată în comunicatul DNA. 

Potrivit unor surse judiciare, percheziţiile s-au desfăşurat şi la Primăria Sectorului 5, precum şi la un punct de informare al Primăriei. Aceleaşi surse menţionează că percheziţiile ar fi vizat şi sediul Partidului Dreptăţii Sociale, condus de Marian Vanghelie, care candidează pentru un nou mandat de primar al sectorului 5.

Procurorii anticorupţie l-au pus sub învinuire pe Marian Vanghelie, joi, într-o altă cauză, pentru două infracţiuni de abuz în serviciu, fapte în urma cărora Primăria Sectorului 5 ar fi fost prejudiciată cu peste două milioane de lei.

 

Vanghelie: Candidatura mea poate fi oprită doar daca mă împuşcă cineva în cap! Ce face DNA?

 

viewscnt
 

 

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL