Coronavirus - România: 4417 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Prefectul de Olt nu știe prea multe despre crimele din Caracal. E în concediu

Friday, 26 July 2019, 19:39 Sursă: REALITATEA.NET

Petre Silviu Neacșu, prefectul județului Olt, nu știe prea multe despre crimele odioase din Caracal pentru că se află în concediu.

Într-o intervenție telefonică în cadrul emisiunii ”Bună, România!”, la B1 TV, prefectul a declarat că este plecat ”destul de departe” și nu știe prea multe detalii despre aceste cazuri.

Întrebat dacă s-a gândit să își întrerupă concediul având în vedere că Poliția vorbește despre crime în serie comise în județul în care el este prefect, Neacșu a răspuns: ”Da, m-am gândit. Să vedem ce se întâmplă zilele astea, astăzi, mâine...”

Referitor la acțiunile sale în virtutea funcţiei pe care o deţine, prefectul Neacşu a răspuns: ”Am luat legătura cu domnul secretar de stat, o să iau legătura și cu domnul ministru și vedem, în funcție de cum se derulează ancheta, ce e de făcut în continuare.

La conducerea județului a rămas domnul subprefect care gestionează în continuare toate lucrurile care se desfășoară. Sunt destul de departe plecat pentru că nu am știut ce se întâmplă și încerc să fac tot posibilul să găsesc o soluție convenabilă”.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL