Ponta s-a întâlnit cu Dăncilă și Tăriceanu. Pe cine susține PRO România la prezidențiale?

Monday, 22 July 2019, 13:56 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Viorica Dăncilă a avut astăzi discuții informale cu Victor Ponta și Călin Popescu Tăriceanu despre alegerile prezidențiale, după ce ambii președinți de partide aliate și-au arătat interesul pentru a obține sprijinul celor care au plecat din PSD și au format un nou partid de stânga - Pro România.

Conform declarației președintelui Pro România - Victor Ponta, cei trei nu au făcut niciun pact politic pentru scrutinul din noiembrie.

”Am avut azi discuții informale și cu doamna Viorica Dăncilă și cu domnul Călin Popescu Tăriceanu.

Am insistat doar pe obiectivul principal al ProRomânia - o schimbare radicală față de tot ceea ce s-a întâmplat din Ianuarie 2017 și până în 27 Mai 2019: asigurarea unei guvernări eficiente și a unor reforme adevărate în domeniul administrației publice, al economiei și finanțelor, educație, sănătate, mediu samd.

Evident ca nu am luat nicio decizie privind candidaturi sau colaborari politice (asemenea decizii pot fi luate doar de catre Echipa ProRomania) / asa cum am facut si atunci cand am discutat cu liderii Opozitiei sau cu Presedintele Iohannis am dat dovada de dorinta de dialog - dar am prezentat si sustinut punctele de vedere ale ProRomania si interesele sociale si economice pe care noi le reprezentam.

Suntem ProRomania- si tinem (doar) cu Romania”, a declarat Victor Ponta.


Citeste totul despre:


Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ