Coronavirus - România: 4417 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Polițistul Bogdan Bănică: ”Opriți mafia promovărilor și sclavilor împuterniciți, domnule Moga”

Saturday, 27 July 2019, 14:07 Sursă: REALITATEA.NET

Polițistul Bogdan Bănică, vicepreşedintele Sindicatului Naţional al Poliţiştilor din România SNPR DECUS, consideră că adevărații vinovați de cazul cutremurător din Caracal sunt ”gulerele albe”, incompetenții promovați în funcții importante. 

”Nu, nu psihopatul ăsta e vinovatul principal pentru ce se întâmplă în țărișoara asta. În speță da, el e, și dacă i se va proba vinovăția, să răspundă în fața legii!

Principalii vinovați sunteți voi, gulerele albe, cei ce promovați în funcții de conducere incompetenți, fini și cumătri, incompetența ucide, oameni buni! Ne trezim?!

Nu agentul din stradă trebuie învinovățit pentru că nu și-a permis să încalce un ordin al procurorului de caz!

Luați-vă de gât cu acest STS total ineficient (nu e prima dată când au demonstrat-o), luați-vă de piept cu Ministerul Public, cu judecătorii din Ministerul Justiției, scuipați-i pe mahării ce își promovează beizadelele, dar nu aruncați cu pietre în agentul din stradă!

Pentru capital de imagine, pentru că trebuie un țap ispășitor, e cel mai comod să lovim în cel mai lipsit de apărare, nu-i așa?

Opriți mafia promovărilor și sclavilor împuterniciți, domnule ministru Moga, și veți vedea că lucrurile se vor schimba. Organizați concursuri de promovare REALE! ‼️
Până atunci, săptămânal, dacă nu zilnic, ne vom demonstra neputința, instituțională și nu personală!

Până nu schimbați asta nu aveți nicio competență să spuneți ca vreți ADEVĂR, domnule ministru! Până nu se va renunța la demagogie, până nu va avea loc o reformă din temelii a Poliției Române, vor mai muri nevinovați, și încă mulți!
Asumați-vă asta, încă de la începutul mandatului, domnule ministru Moga!”, a scris pe Facebook Bogdan Bănică -
vicepreședintele Sindicatului Național al Polițiștilor din România SNPR DECUS.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL