Pleșoianu către Dăncilă: ”Veți afla în câteva luni părerea românilor despre ce faceți acum”

Monday, 22 July 2019, 14:28 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Liviu Pleșoianu, deputat PSD interesat de o candidatură la alegerile prezidențiale, o critică pe șefa partidului - Viorica Dăncilă, reproșându-i faptul că nu-l mai lasă să vorbească liber.

„Când te temi de VOCEA OMULUI LIBER, atunci te răzgândești și te adăpostești… Ultra-democrata doamnă Dăncilă spunea pe 14 iunie că vom face congres pentru desemnarea prezidențiabilului PSD, congres unde candidații vor VORBI și își vor expune propria platformă. …Între timp, am VORBIT la celălalt congres, cel din 29 iunie. Iar deranjul a fost atât de mare, încât s-a luat hotărârea să nu mai VORBESC deloc. Ca atare, nu mai vin candidații, la Congres, să VORBEASCĂ LIBER, să CONVINGĂ, să-i audă toată România și să fie VOTAȚI, ci „se decide candidatul în CEX”.

Super-democrație! Cât de FRICĂ vă e de un OM LIBER, care VORBEȘTE LIBER… Asta spune totul despre voi. Dar veți afla în câteva luni părerea românilor despre ce faceți acum. Eu voi candida pentru OAMENII LIBERI din această țară! În rest, inflație de politruci…

Mai mult, Pleșoianu dă ca eemplu o declarație a premierului. Viorica Dăncilă, 14 iunie 2019: „Cred că pentru candidatul la prezidenţiale trebuie să avem un congres separat, un congres în care să ne raportăm numai la alegerile prezidenţiale, în care candidaţii să vină cu propria lor platformă pentru a câştiga alegerile prezidenţiale”, este mesajul postat pe o rețea de socializare de Liviu Pleșoianu.


Citeste totul despre:


Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ