Ministrul Muncii, anunț important pentru pensionari. Ce se pregătește

Saturday, 16 November 2019, 20:30, Sursă: Realitatea.NET

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a afirmat că pensionarul are de făcut 10 pași care se întind până la șase luni peste termenul de 45 de zile stabilit de lege în recalcularea pensiei, pași catalogați drept inutili.

Adaugă părerea ta

"Labirintul pensionarului român. Ce găsesc la preluarea mandatului. 10 pași întinși uneori până la 6 luni peste termenul de 45 zile din lege prin nenumărate runde de verificare/verificare la verificare până nu se mai știe cine răspunde în caz că persistă o greșeală la (re)calcularea unei pensii”, a scris Violeta Alexandru pe Facebook.

"Este nedrept și nenecesar de complicat. Se poate mai bine și mai simplu. Voi schimba lucrurile. Cu fiecare zi, ajung la rezultate. Așa lucrez”, a completat Violeta Alexandru.

Peste 45.000 de dosare de recalculare a pensiilor sunt întârziate, conform Casei Naționale de Pensii Publice.

 

Comentarii Existente
2019-11-17 05:11:32

2019-11-17 14:20:59
Joanna

Are dreptate,mare dreptate dosarul meu sta de doi ani la Casa de pensii Brasov. Din 2015 am incepu sa fac demersurile necesare, din mai 2018 sunt pensionara si nu am primit nici un raspuns din Romania. Telefonati in Brasov si va va raspunde o voce ragusita,plictisita,deranjata spunindu-va " Casa de pensii", nu este multumita se simte din converatie, fara buna... ,fara sa isi spuna numele si fara raspunsuri la ce este intrebata.

Alte articole din: POLITICĂ