Coronavirus - România: 479634 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Mihai Fifor o perie pe Viorica Dăncilă: ”Un an și jumătate am văzut ce a vrut Dragnea, un om slab”

Wednesday, 17 July 2019, 23:22 Sursă: REALITATEA.NET

Mihai Fifor spune că Dăncilă este "un om foarte hotărât, un om foarte onest, un om care se pricepe să coaguleze echipa". "Are toate datele necesare pentru a putea intra intr-o bătălie de la egal la egal cu Klaus Iohannis și vă spun că o să vedeți un meci foarte interesant dacă Viorica Dăncilă o să decidă să candideze", este de părere secretarul PSD.

"Premierul României începe să se deseneze așa cum este în realitate. Din păcate, am văzut într-un an și jumătate o figură distorsionată. Am văzut ce a vrut președintele partidului nostru, la un moment dat, să se vadă: un om slab, un om manevrabil, un om care nu reușeste să articuleze foarte bine politica la vârf a Guvernului și care depinde de el.

Cei care o cunosc pe Viorica Dăncilă, premierul României, și care o cunosc așa cum este cu adevărat constată că avem în față un om foarte hotărât, un om foarte onest, un om care se pricepe să coaguleze echipa și asta va poate spune orice ministru din cabinet, și eu am avut bucuria să fiu ministru în cabinetul Dăncilă, și un om care nu refuză lupta niciodată și o joacă metodic", a declarat Mihai Fifor, miercuri seara, la TVR.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL