Coronavirus - România: 19133 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

MESAJE 1 MARTIE. Topul celor mai frumoase 10 mesaje de Mărţişor

Tuesday, 28 February 2017, 23:15 Sursă: REALITATEA.NET

MESAJE DE 1 MARTIE. TOP 10 cele mai frumoase mesaje şi SMS-uri de MĂRŢIŞOR, conform mediafax.ro.

1. Firul alb e sănătate iar cel roşu, prosperitate. Amândouă, împreună, formează o cunună de succes şi voie bună. Primăvara aceasta să fie ca zâmbetul, bunătatea şi optimismul tău! O primăvară fericită!

2. Un mic mărţişor şi un ghiocel îţi dăruiesc, ca să ştii că a venit primăvara. E timpul să zâmbeşti! O primăvară plină de energie, entuziasm şi bucurii!

3. Un buchet de ghiocei şi o primăvară superbă pentru o persoană mai specială decât toate anotimpurile.  Primăvara este anotimpul renaşterii, al învierii la viaţă. Vă doresc să aveţi o primăvară minunată, plină de dragoste şi realizări

4. Primăvara să-ţi aducă un mărţişor norocos, raze de iubire şi calde adieri de fericire! Anotimpurile vin şi trec, dar fiecare om păstrează în sufletul său un anotimp. Încearcă să păstrezi primăvara.

5. Un buchet de ghiocei şi o primăvară superbă pentru o persoană/colegă deosebită! De sub zăpadă a răsărit un ghiocel şi mi-a şoptit ceva la ureche: A sosit primăvara!

6. Natura a împletit din flori şi din raze de soare mărţişorul fericirii, pentru ca eu să ţi-l pot oferi azi împreună cu toată dragostea mea. Bucuraţi-vă de soare, bucuraţi-vă de ghiocei, bucuraţi-vă de frumoasele zile ale primăverii şi primiţi cu drag mărţişorul în sufletele voastre!

7. Primeşte primăvara în viaţă şi în suflet... deschide-ţi aripile şi încearcă să zbori... inchide ochii şi încearcă să visezi... nu-i aşa că e minunat? Un mărţişor virtual doar pentru tine alături de toate urările mele de bine!

8. Primăvara să îţi aducă un mărţisor de sănatate, un ghiocel de noroc, o adiere caldă de fericire, un nor de iubire şi un soare strălucitor asemeni sufletului tău.  Fie ca acest mărţisor să ne aducă liniştea şi fericirea de care avem nevoie toţi şi iubirea să ne îmbrăţişeze sufletul.MESAJE DE 1 MARTIE

9. Un buchet de ghiocei si o primavara superba pentru o persoana mai speciala decat toate anotimpurile! Toate florile din lume pentru primavara mea!

10. Sa ramai mereu ca o primavara, ca o ciocarlie in inaltul cerului, ca o lacramioara... 1 Martie reprezinta inceputul primaverii, anotimpul iubirii. Sa te indragostesti pasind prin raze, culegand ghiocei si impartind zambete...

Tradiţia spune că mărţişorul trebuie legat la răsăritul soarelui, în prima zi a lunii martie. El se poartă de la 1 martie până când se arată primăvara, se aude cucul cântând, până înfloresc cireşii ori trandafirii, până vin berzele sau rândunelele. După, mărţişorul nu se aruncă, ci se leagă de un trandafir sau de un pom înflorit, ca să ne aducă noroc.

Citeste AICI mai multe mesaje de 1 Martie!

Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL