Coronavirus - România: 18283 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Învăţătoare din Prahova înregistrată de mama unei fetiţe în timp ce ţipa şi umilea copiii de clasa I

Tuesday, 28 July 2015, 09:36 Sursă: REALITATEA.NET

Femeia ar fi fost înregistrată în timp ce îşi teroriza elevii din clasa I, după ce o mamă a descoperit că fetiţei sale îi este teamă să mai meargă la şcoală.

În înregistrare poate fi auzită învăţătoarea din Ploieşti ţipând la copiii de clasa I fără ca aceştia să aibă vreun răspuns, iar aceasta a fost făcută publică abia acum, deşi datează din anul şcolar care a trecut.

Calvarul copilei de clasa I a început în toamna anului trecut, luna septembrie, iar părinţii şi-au dat imediat seama că ceva nu e în regula cu noua învăţătoare a micuţei. "[...]Primul lucru pe care l-a zis "Mami, doamna ţipă la copii". Chestia asta o auzisem şi eu chiar atunci când aşteptam să iasă. M-am dus la geamul clasei să trag cu urechea şi să aud ce le zice. Urla. Zbiera ca o descreierată. Nu, nu era o chestie de "ridic tonul ca să îi acopăr", să ne înţelegem. Urla-certat. "Lasă scaunul ăla copile!, stai frumos!". Asta în situaţia în care toţi erau în picioare şi aşteptau cu ghiozdanele enorme în spate să li se dea drumul din clasă. Ceea ce iar nu pricep de ce... adică de ce i-ai pune să aştepte dacă toţi sunt gata? Într-adevar nu se sunase dar atunci lasă-i să iasă când se sună... Să îi pui să aştepte în picioare cu nişte ghiozdane de două ori cât ei şi ei să stea calmi şi liniştiţi mi se pare o naivitate, sincer. Aşadar...doamna urla. Şi avea acelaşi ton ca învăţătoarea mea de acu' 30 de ani... Am vazut negru în faţa ochilor. [...]" relatează Alexandra Albu într-o postare din 20 septembrie 2014 pe blogul personal.

Începutul anului şcolar 2014-2015 a determinat-o pe aceasta să-şi transfere copilul la o şcoala particulară, scrie observatorulph.ro.


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL