Coronavirus - România: 2109 de cazuri confirmate

Florin Cîțu, în scandalul ANPC: ”Dancilă, mincinoasa, dată de gol tocmai de omul ei!

Friday, 26 July 2019, 19:22 Sursă: REALITATEA.NET

Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorului (ANPC) a luat decizia de a nu trimite probe în cadrul studiului european de evaluare a diferenţelor privind compoziţia produselor alimentare, pe considerentul neutralităţii în contextul preluării de către România a Preşedinţiei Consiliului UE, a declarat joi preşedintele ANPC, Marius Pîrvu, la prezentarea bilanţului activităţii Ministerului Economiei.

În urma acestei afirmații, Florin Cîțu este de părere că Viorica Dăncilă și președintele ANPC trebuie să plece.

”Dăncilă, mincinoasa, dată de gol tocmai de omul ei!

Președintele ANPC a RECUNOSCUT. Dăncilă și PSD au mințit. Produsele din import nu au calitate inferioară. Nu există “dublu standard".

Anul trecut Dăncilă, PSD și președintele ANPC (soldat disciplinat al PSD), au dus o campanie furibundă împotriva produselor din import. Campanie preluată și promovată de TROMPETELE PSD-iste.

Vă aduceți aminte despre campania prin care PSD+ALDE ne spuneau că străinii ne otrăvesc trimitându-ne produse proaste și scumpe.

UE a cerut DOVEZI de la toate tările membre.

România NU a trimis NICIO informație. Nu există DOVEZI. Altfel Dăncilă ar fi trimis.

Atât de simplu a fost pentru UE să demonteze o propagandă plătită cu bani mulți de PSD+ALDE și promovată de trompetele lor- televiziuni, radiouri, “influenceri” etc.

Pentru a corecta această măgărie trebuie să plece și Dăncilă și președintele ANPC. IMEDIAT! Amândoi au mințit și acum trebuie să răspundă pentru asta. Și mai trebuie să-și ceară scuze”, consideră Florin Cîțu.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL